Originalitate şi distracţie "pe bune" la nunta lui Cosmin Natanticu FOTO&VIDEO

11 septembrie 2018   News

Simpaticul actor a ajuns, în sfârşit, la altar, fiind cununat de bunul său prieten, Mihai Bobonete.

Boss-ul din "Las Fierbinţi", Mihai Bobonete, pare să fi devenit "naş de carieră", adăugându-şi pe lista finilor pe Cosmin Natanticu (38) şi aleasa lui, Eliza Georgescu. Cei doi s-au căsătorit duminică, chiar de Sfânta Ana, în cadrul unei ceremonii în aer liber, la ”Pădurile Regale” din Corbeanca, înconjuraţi de verdeaţă şi în sunet de harpă.

A fost interesant să-l vedem pe Cosmin Natanticu atât de elegant, la costum, o adevărată apariţie, la a cărui imagine a contribuit din plin Adina Buzatu.

Şi mireasa a ieşit din tiparele obişnuite, alegând o rochie cu design original, cu corsaj realizat din broderie din paiete pe tulle şi fustă din pene de struţ, o creaţie Aida Lorena.

După acest moment sublim, trăit în natură, Eliza şi Cosmin Natanticu şi-au invitat cei peste 200 de oaspeţi să petreacă la cel mai cool chef în elegantul cort amplasat în pădure, decorat în alb şi verde şi cu buchete de trandafiri pastel.

Mireasa şi-a schimbat rochia de ceremonie cu una de petrecere, din franjuri, în stilul anilor '20.

Tinerii însurăţei au pregătit un moment de dans inedit şi au cântat pe versurile trupei Vama.

Şi tortul a fost pe măsura petrecerii VIP, având 6 etaje.

Printre invitaţi s-au aflat prietenii şi colegii de breaslă ai lui Cosmin, precum Monica Anghel, Jojo şi Paul Ipate, Andi Moisescu, Nea Raţă, Cosmin Nedelcu ("Micutzu"), Toni GrecuLivia şi Cătălin Bordea şi Radu Bucălae.

Cât despre luna de miere, însurăţeii au decis să o amâne până în decembrie, de vreme ce Cosmin are agenda plină, el muncind pentru serialul „Triplu sec”, dar şi pentru showul „Pe Bune!?”, ambele producţii marca PRO TV.

Mai multe