Orlando Bloom a sunat-o pe românca concediată după o noapte de sex nebun cu el

24 mai 2017   News

De curând s-a bucurat de o "noapte de sex incredibil" alături de o româncă focoasă, chelneriţă la un hotel de lux din Marea Birtanie, iar acum pare să aibă resentimente. Viviana Ross, românca de 21 de ani, şi-a pierdut locul de muncă după ce a fost găsită goală în camera de hotel a actorului, de către managerul de la Chiltern Firehouse.

Şi-au petrecut o noapte împreună, iar ea a fost concediată.

Dacă după aceasta experienţă, românca plecată în Anglia în urmă cu două luni pentru o carieră în film şi rămasă şomeră, nu regretă nimic, spunând că a avut parte de „o incredibilă noapte de sex cu Orlando”, se pare că actorul are remuşcări. Până la urmă, din acuza lui tânără a rămas fără job: "Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat".

Probabil că imaginile cu Orlando Bloom nud pe paddling board au atras-o pe româncă.

Orlando Bloom i-a cerut astfel "scuze" chelneriţei de la Chiltern Firehouse care a fost concediată. Conform The Sun, concedierea femeii l-a îngrijorat pe actorul din "Piraţii din Caraibe", în vârstă de 40 de ani, aşa că ar fi sunat-o pentru a se asigura că este bine şi pentru a-i cere scuze pentru incident. De asemenea, publicaţia a dezvăluit şi că actorul britanic nu a avut habar despre ceea ce s-a întâmplat după noaptea pasională pe care a avut-o alături de românca de 21 de ani.

Se pare că cei doi nu au făcut schimb de numere de telefon în acea noapte, doar că, conform unei surse, Orlando a sunat-o: "Orlando a obţinut numărul ei de la Chillhouse Firehouse din Londra şi a vrut să se asigure că Viviana era în regulă. Apelul a fost neaşteptat - este un domn şi nu a avut  idee de ce s-a întâmplat după ce a plecat de la Chiltern Firehouse. I-a spus că îi pare rău pentru incident." Aceeaşi sursă a mărturisit că, în ciuda "nopţii pasionale" petrecute împreună, Orlando şi Viviana nu se aşteptau să fie mai mult decât atât.

Viviana are doar 21 de ani şi a avut parte de o noapte nebună alături de Orlando.

Citeşte şi : Româncă concediată după o noapte de sex nebun cu Orlando Bloom!

Foto: Arhiva OK, Instagram

Mai multe