Owen Wilson nu şi-a văzut niciodată copilul în vârstă de un an! Actorul refuză să-şi cunoască fiica

13 noiembrie 2019   News

Îl admiri în filmele de comedie şi te face să râzi. Dar viaţa lui personală are şi nişte episoade controversate

Varunie Vongsvirates, fosta iubită a actorului de 50 de ani, se plânge că este complet neglijată de cel cu care a conceput un copil. Femeia de 35 de ani a declarat pentru Daily Mail că Owen nu este absolut implicat în viaţa fiicei lor de un an, pe nume Lyla. Mai exact, actorul nu şi-a văzut niciodată copilul. Nici nu l-a interesat cum arată.

"E adevărat că mă ajută financiar, dar pe mine nu asta m-a interesat. Lyla are nevoie de un tată. E ironic cum Owen tot primeşte aceste roluri de tată în filme, chiar şi în cel mai nou film al lui interpretează rolul unui tată, dar în realitate el nu şi-a cunoscut fiica!", spune Varunie, care a avut o relaţie de 5 ani cu actorul.

Anul trecut, Owen a făcut un test de paternitate care a confirmat că el este tatăl Lylei. "Ar trebui să-ţi vezi fiica. Este incredibilă. Pierzi multe momente esenţiale din viaţa ei. Îţi seamănă atât de mult!", au fost cuvintele lui Varunie pentru fostul ei iubit. O sursă din cercul de apropiaţi ai actorului spune că Owen nu-şi doreşte niciun fel de custodie a fiicei şi că aşa şi-a propus de la bun început: să n-o viziteze. Starul mai are doi copii: un fiu, din relaţia cu Jade Duell, şi un al doilea fiu, din relaţia cu Caroline Lindqvist.

Foto: Getty Images, Perez Hilton

Mai multe