Pamela Anderson a avut o relaţie cu Vladimir Putin? Iată ce spune blonda despre viaţa ei amoroasă!

2 martie 2018   News

A avut o viaţă amoroasă tumultuoasă, fiind căsătorită de patru ori, cu Rick Salomon ajungând de două ori la altar. Totuşi, unele detalii şi relaţii amoroase ale celebrei actriţe n-au fost discutate până acum. Şi-a luat revanşa în timpul emisiunii cu Piers Morgan, când a adresat subiecte precum legătura, amoroasă sau nu, cu Vladimir Putin, presupusa relaţie cu Julian Assange, dar şi cum Sylvester Stallone a încercat s-o cucerească.

Discutând cu Piers Morgan, în cadrul emisiunii acestuia, „Life Stories”, actriţa de 50 de ani a făcut dezvăluiri şocante despre viaţa sa amoroasă. Amintindu-şi despre întâlnirea cu Vladimir Putin, din 2012, când acesta o invitase la o inaugurare, Pamela a menţionat că a păstrat o relaţie foarte bună cu acesta şi a dat de înţeles că între ei a fost mai mult decât s-a ştiut. ”N-am făcut asta (n.r. nu s-au cuplat), dar a fost ceva... evident, am fost în aceeaşi încăpere de câteva ori. Am o relaţie foarte bună cu Rusia, într-adevăr!”, a afirmat, jovială, actriţa.

A avut o relaţie cu Vladimir Putin?

Cât despre fondatorul Wikileaks, Julian Assange, cu care s-a zvonit că actriţa ar fi avut o relaţie amoroasă, Pamela a declarat că au fost ”prieteni în cea mai mare parte din timp”, evitând asfel să confirme ori să infirme zvonurile apărute acum un an. ”N-aş spune că e amoroasă (n.r. relaţia), dar suntem foarte apropiaţi”, a mai adăugat celebrul ”Iepuraş” Playboy. Pamelei i s-a făcut cunoştinţă cu Julian Assange de către designerul Vivienne Westwood, în timpul unei vizite la ambasada Ecuadorului în Londra, unde el locuia.

Sylvester Stallone a curtat-o

Pamela a vorbit şi despre cum starul hollywoodian Sylvester Stallone a încercat s-o cucerească, oferindu-i un apartament şi o maşină. Tot actriţa a fost cea care a mărturisit că a refuzat să intre într-o relaţie cu acesta, căci ar fi însemnat să-l împartă cu alte femei, din moment ce acesta îşi dorea o relaţia deschisă.

Adil Rami, fotbalistul cu care Pamela Anderson are o relaţie

Interviul deschis s-a încheiat cu o discuţie despre actualul partener de viaţă al actriţei, fotbalistul Adil Rami, alături de care aceasta locuieşte în Franţa. ”El este fantastic. Îl iubesc, desigur. Probabil, n-ar trebui să discut despre relaţia noastră. Sunt atât de slabă la interviuri. Nu am niciun filtru. Eşti atât de bun (n.r. ca jurnalist). Sunt fericită în Franţa”, a declarat Pamela Anderson.

Pamela Anderson şi Rick Salomon

Pamela este mama a doi băieţi, pe nume Bradon (21), respectiv Dylan (20). Starul din Baywatch a fost căsătorită cu rockerul Tommy Lee, cu care a avut o relaţie tumultuoasă, cu cântăreţul Kid Rock, şi cu jucătorul de pocker Rick Salomon, cu care a ajuns de două ori la altar.

Mai multe