Pamela Anderson a gafat din nou. Aproape că i s-au văzut sânii la un eveniment

29 mai 2017   News

Pamela Anderson a pus din nou pe jar întreg internetul, căci a apărut recent cu sânii la vedere la show-ul Formula 1's Amber Lounge Fashion în Monaco. Cu un aer tineresc, Pamela a furat privirile tuturor în ţinuta care i-a lăsat sânii la vedere şi pe care starleta a avut grijă să o aranjeze pe tot parcursul evenimentului.

Aproape că i s-au văzut sânii în rochia mulată, foarte decoltată.

Sex-simbol, Pamela Anderson arată senzaţional la aproape 50 de ani, mai ales că a optat pentru o rochie neagră, mulată, care abia i-a acoperit bustul enorm. Vineri, actriţa, care s-a remarcat prin rolul din Baywatch, a trecut de la Cannes direct în Monaco, pentru o prezentare de modă la care ea a fost în centrul atenţiei. Şi nu pentru că ar fi defilat, ci pentru că a purtat o ţinută provocatoare.La evenimentul care s-a desfăşurat la Le Meridien Beach Plaza Hotel s-a asigurat că toţi ochii sunt pe ea, fiind surprinsă alături de pilotul de curse Eddie Irvine.

A stat între doi bărbaţi chipeşi şi faimoşi.

Pamela a fost fotografiată savurând un pahar de şampanie scumpă şi aranjându-şi rochia pe sâni, pentru a nu ieşi topless în poze. Pamela a fost răvăşitoare şi conştientă de apariţia sa de neuitat. Rochia asimetrică  cu un umăr gol şi cu o tăietă între sâni, abia i-a acoperit bustul.

Cu sânii la vedere a atras toate privirile.

Ea a părut a fi într-o formă de zile mari, mai ales că s-a antrenat în discuţii cu doi bărbaţi celebri - actorul Liam Cunningham (55) şi pilotul Eddie Irvine ( 51).  Şi pentru ca weekendul trecut să fie memorabil, a doua zi Pamela a apărut din nou, de data aceasta la deschiderea oficială a unui nou resort, 'Playa Padre' din Cable Beach, Spania. La acest nou eveniment, Pamela s-a lăsat fotografiată zburdând prin apa oceanului, lăsând tocurile la petrecere şi intrând în apă cu tot cu rochia de gală. După acest moment, Pamela a revenit la petrecere, cu rochia udă, mulată  pe copr şi cu părul răvăşit. Mai multe fotografii AICI!

Foto: Getty Images, Splash

Mai multe