Pamela Anderson, în depresie zeci de ani după serialul „Baywatch”: „Mă întorc la ferma mea, să fac gem”

8 octombrie 2024   News

În vârstă de 57 de ani, Pamela Anderson crede că a suferit de depresie timp de „câteva decenii”.

Pamela Anderson a vorbit despre viața și cariera sa în timpul unei apariții la Festivalul de Film de la Zurich din Elveția, unde a fost distinsă sâmbătă cu premiul Golden Eye. Actrița a dezvăluit că abia își mai amintește mare parte din viața ei în lumina reflectoarelor, după ce a devenit celebră în serialul de succes „Baywatch”.

„Mă uit la asta acum și mi se pare că am trecut de la „Baywatch” la Broadway. Nu știu ce s-a întâmplat între timp. Totul este o mare neclaritate”, a spus ea, notează Variety. „Sunt doar fericită să fiu aici, în acest moment, pentru că eu cred că am avut depresie timp de câteva decenii”.

Pamela Anderson va juca în „Naked Gun”

Pamela Anderson și-a făcut debutul pe Broadway în 2022, interpretând-o pe Roxie Hart în „Chicago” timp de opt săptămâni, și a continuat să obțină o serie de roluri în filme, inclusiv „The Last Showgirl”, „Rosebush Pruning” și un rol în noul film „Naked Gun”, care urmează să fie lansat anul viitor.

Vedeta a explicat că este încântată să fie din nou ocupată cu actoria și crede că documentarul ei Netflix din 2023, „Pamela, o poveste de dragoste”, a ajutat la revigorarea carierei sale după ce regizoarea Gia Coppola a vizionat „The Last Showgirl”. Ea a adăugat: „Așa m-a văzut Gia. Întotdeauna am știut că sunt capabilă de mai mult. Este minunat să faci parte din cultura pop, dar este o binecuvântare și un blestem. Oamenii se îndrăgostesc de tine din cauza unui costum de baie. A durat mult timp, dar sunt aici”. Pamela Anderson a declarat anterior pentru Collider: „Cred că sincronizarea este totul. Am crezut că nu voi avea niciodată șansa de a face așa ceva. M-am gândit: „Ei bine, asta e ceea ce cred oamenii despre mine. Mă voi întoarce la ferma mea, voi face gem și asta e tot. Voi găsi o altă modalitate de a-mi face viața frumoasă”.

Dar documentarul a apărut, cartea a apărut și Gia a văzut documentarul. Ea trebuie să fie un fel de maestru sau profet sau ceva de genul ăsta, dar a fost atât de minunată încât mi-a trimis scenariul, l-am citit și m-am gândit: „Doamne, ăsta e acel lucru. Acesta este acel lucru când oamenii citesc un scenariu și își dau seama că sunt singurii care pot face asta. Ei trebuie să o facă. E pe viață și pe moarte.” Și am simțit asta și mă trec fiorii chiar și când mă gândesc la asta”. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe