Pamela Anderson în fotografii care nu-i fac cinste

17 iulie 2017   News

Pamela Anderson a gafat din nou. A împlinit 50 de ani pe 1 iulie, dar nu renunţă în ruptul capului la ţinutele sexy, chiar dacă uneori nu o avantajează. Fosta starletă din "Baywatch" a fost surprinsă, duminică, într-o serie de fotografii care nu-i fac cinste.

A fost protagonista unui shooting foto pe un iaht.

Se afla pe un iaht în Saint Tropez pentru o şedinţă foto care se anunţă incendiară, însă ţinuta extravagantă a divei a arătat că nu este în cea mai bună formă fizică. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni largi şi o cămaşă decoltată, prinsă în talie, peste care a purtat o haină masivă de blană, Pamela a încercat să pozeze sexy, însă paparazzi au surprins altceva. A apărut cu o nouă coafură, un bob lung şi cu o haină impresionantă de blană, însă ochii s-au îndreptat spre burta inestetică pe care vedeta a lăsat-o la vedere.

A fost un etalon de sex-appeal de-a lungul anilor, cu momente în care a strălucit, dar şi cu multe în care a dezamăgit. Bluza şi pantalonii nepotriviţi au scos în evidenţă fix ceea ce trebuia ascuns. Bluza decoltată cu şiret, legată în talie, alături de pantalonii largi, au format un outfit nefericit. Pamela a pozat într-o serie de poziţii senzuale, însă fotografiile de paparazii n-au ieşit deloc sexy. Şi ne este prima oară când apare cu burtă, evidenţiată de o ţinută nepotrivită. A fost surprinsă de câteva ori în rochii mult prea mulate, care a scos în evidenţă detalii inestetice.

Foto: Arhiva OK, Hepta

Mai multe