Cum arată acum ”Pamela din Dallas” la 74 de ani! Victoria Principal și-a dedicat viața unui singur scop

20 august 2024   News

Este unul dintre personajele emblematice ale serialului Dallas. Victoria Principal pare că a găsit rețeta tinereții fără bătrânețe. ”Pamela din Dallas” are o viață de poveste la 74 de ani. Cum arată și ce face în prezent?

Cine o poate uita pe superba Pamela Ewing? Rolul său a fost celebru, zâna cea bună a serialului. Iar chipul ei blajin cu care făcea furori atunci s-a păstrat aproape neschimbat, în ciuda faptului că are 74 de ani!

Secretul ei este unul singur: s-a retras în natură, la o fermă vastă, unde are grijă de cai, iar aceștia o răsplătesc cu infinită iubire, echilibru și căldură.

Victoria Principal este o doamnă foarte ocupată. Animalele sale dragi îi răpesc toată energia și timpul, iar ea se ocupă de ei cu mare drag. Este o veritabilă fermieră, arată spectaculos și cu adevărat înfloritoare.

Nostalgicii Dallas îi urmăresc contul de socializare, unde Victoria Principal postează frecvent imagini cu caii săi dragi.

Recent, a publicat o fotografie în amintirea regretatului Ken Kercheval, fostul ei coleg de pe platourile Dallas, cunoscut pentru rolul Cliff Barnes, făcând astfel deliciul fanilor celebrului soap-opera.

Victoria Principal a avut și un mesaj de suflet în amintirea lui Ken Kercheval.

”Mulțumesc că m-ai făcut mereu să râd și că ai fost fratele meu preferat din televiziune!”, a scris Victoria Principal. Ken a amurit în 2019, la vârsta de 83 de ani.

Nouă ani a jucat Victoria Principal în „Dallas”.

După ce a încheiat filmările, a cochetat cu industria frumuseții. După aproape trei decenii în care s-a dedicat exclusiv produselor ei de îngrijire a pielii, unite sub numele Principal Secret, actrița s-a retras din afacere pentru a se concentra mai mult pe evenimentele caritabile organizate de fundația ei, The Victoria Principal, care luptă mai ales pentru mediu.

Astăzi, fosta actriță își petrece timpul la ferma pe care o are din 2012, din afara Los Angeles-ului, unde crește o mulțime de animale pe care le-a salvat și adoptat. Le îngrijește cu dragoste și stă mai toată ziua printre ele. Imaginile pe care le postează pe Instagram o arată în permanență în preajma necuvântătoarelor.

Foto: Profimedia & GettyImages & Instagram

Mai multe