Pandemia i-a afectat! Adina Alberts are probleme cu părinţii. Ce a păţit soţia lui Viorel Cataramă

14 decembrie 2020   News

Adina Alberts trece prin momente grele. Soţia lui Viorel Cataramă şi-a trimis părinţii la psihiatru. Cei doi fac de ceva vreme atacuri de panică. Medicul are convingerea că această perioadă plină de restricţii îi afectează pe vârstnici

“Acum câteva zile mi-am trimis ambii parinţi la PSIHIATRU. Mama mai fusese, că, deh, mai are nevoie de câte un somnifer. Dar tata, un om care în cei aproape 84 de ani ai săi nu i-a trebuit niciodată nici măcar un ceai de tei, a fost zdruncinat rău de necesitatea unei asemenea vizite. ATACURI DE PANICĂ! Asta fac ai mei... Este ceva ce a debutat acum câteva săptămâni. Am decis că trebuie să consultăm un specialist! Situaţia asta aiurea care trenează de prea mult timp.... Ei, vârsta a treia, care reprezintă segmentul populaţional cel mai expus riscurilor ... Nu se pot mişca... Nu pot primi vizite... Peste tot aud că viaţa lor este în pericol.

Oameni buni, STOP!!! Frica, stress-ul, îngrijorările, tristeţea, incertitudinile, toate acestea SCAD IMUNITATEA. Peste tot auzim numai ştiri proaste, numai nenorociri! Numai interdicţii, numai restricţii! Ne “băgăm în morminte” părinţii şi bunicii, cu mâna noastră, dacă vom continua în maniera asta. Şi nu de Covid!”, spune Adina Alberts.

Mai multe