”Păpușa umană Ken” a devenit o adevărată Barbie. Metamorfoza celei care nu știe să spună stop chirurgiei

27 iunie 2024   News

E greu pentru mulți să înțeleagă de ce cineva ar alege să arate realmente ca o păpușă. Însă este ”pofta ce a poftit”, iar acum Jessica Alves, fostul Ken, alintat ”păpușa umană” arată ca un personaj de desene animate.

La 40 de ani, s-a reconfigurat complet. Brazilianca are acum forme voluptoase, uluitoare. E greu de crezut că un fost bărbat arată așa. A investit sume enorme în operații și acum se bucură de cea mai glamour perioadă a sa.

Cu sâni proeminenți și rochii transparente, Jessica Alves pozează sexy atât pe contul de socializare, cât și la evenimentele mondene, unde are apariții spectaculoase.

Diva din social media a fost foarte elegantă, cu mănuși și dantelă, asortate cu bijuterii, pe care le-a combinat cu o geantă orbitoare cu perle.

Jessica Alves și-a etalat mândră silueta clepsidră în timp ce a participat la evenimentul plin de stil de la hotelul Hilton din Gateshead pentru îndrăgitul brand de extensii de păr Remi Cachet, care a fost găzduit de vedeta TV Charlotte Crosby.

”Blondina” poartă extensii de păr de la brand de câțiva ani și le-a purtat și la petrecere, optând pentru o podoabă capilară bogată, de blond platină.

Alves, această Barbie în carne și oase, și-a finisat aspectul romantic cu bijuterii din aur și diamante și pantofi albi cu toc.

Nu ezită deloc nici să pozeze sexy.

A trecut prin sute de intervenţii şi operaţii estetice, dar pe cea mai complicată a făcut-o abia în 2021, în Bangkok. Atunci, Rodrigo Alves a devenit în totalitate Jessica Alves, şi-a făcut schimbare de sex. După operaţie a făcut şi declaraţii!

În urmă cu ani de zile şi-a dorit să încerce ceva nou! Rodrigo Alves a început atunci seria transformărilor de ordin estetic. Şi-a dorit să devină "păpuşa umană Ken" şi a şi reuşit! Avea un chip normal, trăsături frumoase, ochi albaştri, dar s-a transformat radical cu ajutorul operaţiilor estetice. Prima intervenţie, a doua, a treia, apoi a ajuns la sute de intervenţii şi operaţii estetice la faţă, dar şi la corp.

Scopul său a fost mereu să arate ca o femeie, cât mai aproape de standardele de frumusețe pe care și le-a impus. Acum ea zice că a reușit. Suntem curioși și câți sunt de acord cu ea.

Foto: Instagram & Profimedia

Mai multe