Parada modei. Ce outfituri cool a purtat Brigitte Macron în timpul vizitei oficiale în India

12 martie 2018   News

Preşedintele francez Emmanuel Macron şi soţia sa, Brigitte Macron, îşi încheie astăzi, 12 martie, vizita oficială de 4 zile în India. Au fost 4 zile pline de evenimente, iar Prima Doamnă a Franţei şi-a etalat câteva dintre ţinutele cool din garderoba ei de designer.

Fotografie realizată la sosirea pe aeroportul din Delhi.

Dacă soţul său a fost în interes de muncă, purtând discuţii pe plan politic cu primul ministru Narendra Modi, Brigitte (64 ani) s-a bucurat de vizita la nişte obiective turistice. A fost la mausoleul de marmură albă de la Taj Mahal, a vizitat o galerie de artă din New Delhi şi chiar a participat la o cină la palatul prezindeţial, îmbrăcată în haine de seară.

Brigitte Macron a fost fashion în timpul celor 4 zile petreceute în India, schimbând mai multe ţinute. Prima Doamnă a Franţei a fost cool în costume de inspiraţie masculină, dar a arătat şi sexy în rochii scurte.

Vineri, a aterizat împreună cu soţul său pe aeroportul din Delhi, moment în care cuplul prezidenţial a fost întâmpinat de aurotităţile indiene. Încă de la sosirea în India, Brigitte a ridicat ştafeta la nivel de podium, alegând să poarte o pereche de pantaloni negri, pantofi cu toc, dar şi un superb sacou într-u nuanţă de roz pal şi o geantă asortată, din colecţia ei impresionantă de genţi semnate Louis Vuitton.

A doua zi din cadrul vizitei oficiale a fost tot una cu stil, Brigitte impresionând pe toată lumea într-o ţinută primăvăratică. A purtat o rochie mini, cu mânecă lungă, într-o nuanţă de roz pal şi celebra geantă micuţă de la Louis Vuitton, completându-şi ţinuta cu o pereche de pantofi stiletto din piele lăcuită. Machiajul şi coafura au fost impecabile, iar accesorizarea a fost una discretă, cu un lănţişor la nivelul rochiei, brăţară argintie şi câteva inele.

Sfârşitul zilei a scos la iveală o Primă Doamnă senzuală şi elegantă în acelaşi timp. La o cină oficială, Brigitte a optat pentru o ţinută de gală, purtând o rochie din dantelă neagră. Modelul rochiei până la gleznă a fost cu atât mai cool, cu cât i-a lăsat la vedere umerii, fiind o creaţie cu tăieturi la nivelul mânecii. Brigitte şi-a strâns părul într-un coc simplu, iar pantofii stiletto cu vârful argintiu au completat registrul elegant. Nici geanta cu un accesoriu strălucitor, brăţările sau şalul alb pe care l-a purtat soţia lui Emmanuel Macron nu au fost alese la întâmplare.

Duminică a fost o altă zi în care Prima Doamnă a impresionat cu două ţinute diametral opuse. Dacă în prima parte a zilei a optat pentru un costum fashion, cu pantaloni şi sacou cu un croi modern, albele nude, completate de o pereche de pantofi din acelaşi registru cromatic şi de o cămaşă simplă, albă, după-amiaza Brigitte şi-a etalat picioarele într-o rochie deasupra genunchilor.

A participat la un eveniment îmbrăcată într-o rochie modernă. Cu aceeaşi pantofi nude, dar cu o rochie în două culori, cu fome geometrice, Prima Doamnă a Franţei a primit numai laude în New Delhi.

Foto: Hepta

Mai multe