Parada rochiilor în culori îndrăzneţe la o gală în New York

23 mai 2017   News

Numai rochii în culori îndrăzneţe, ieri seară, la gala American Ballet Theatre Spring, care a avut loc la The Metropolitan Opera House din New York.

Şi când spunem îndrăzneţe, ne referim la culori de genul galben neon, pe care a purtat-o cu deosebită îndrăzneală actriţa Blake Lively, în vârstă de 29 de ani, vedeta serii, de altfel. Rochia semnată Oscar De La Renta s-a aşezat superb pe formele ei de mamă, soţia lui Ryan Reynolds dând naştere în toamna anului trecut unei a doua fetiţe.

Blake Lively

Elegantă a fost şi Katie Holmes, actriţa care a ales o rochie stil balerină, într-un roşu purpuriu, din satin, mătase şi tul.

Katie Holmes

Dar şi mai interesantă a fost rochia purtată de Nicky Hilton, o altă mămică care a născut relativ de curând, sora lui Paris purtând o rochie roz dintr-un material metalizat. Deranjant a fost modul în care a accesorizat-o: cu un plic inscripţionat cu numele ei.

Nicky Hilton

Modelul de 30 de ani Hilary Rhoda a jucat o carte  mai safe cu rochia ei albă cu inserţii negre. Per total, o gală în care vedetele au abordat culori tari şi bine au făcut!

Hilary Rhoda

Foto: Hepta

Mai multe