Părinţii lui Mario Fresh s-au mutat din Tenerife în România. Ce s-a întâmplat cu afacerea pe care o aveau acolo

14 ianuarie 2021   News

Schimbări în familia lui Mario Fresh! Artistul e cel care a anunţat ce se întâmplă, ce fac părinţii lui acum!

În 2019 aflasem că părinţii lui Mario Fresh părăsiseră de ceva vreme România şi se stabiliseră în Tenerife. Acolo aveau o afacere, acolo începuseră o viaţă nouă, acolo aveau de gând să îmbătrânească. Gălăţanu Michi şi Claudia au pornit în Tenerife o afacere, ştiau cum să gestioneze totul, cum să dezvolte, totul, dar iată că au venit vremuri noi, au apărut şi schimbări. 

Mario Fresh e cel care a anunţat că părinţii lui nu mai locuiesc în Tenerife. În prezent, tânărul artist se află acolo cu familia, doar în trecere, într-o vacanţă de aproximativ două săptămâni. 

"Acum s-au mutat din nou în România. Sunt doar în trecere aici.", a spus Mario Fresh la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Totodată, Mario Fresh a călătorit singur, nu a luat-o şi pe iubita Alexia Eram cu el. A spus că revine peste aproximativ o săptămână în România: "Mă întorc repede, nu e ca şi cum aş fi plecat fără o veşnicie."

Pentru moment, se bucură de vremea bună din Tenerife:  "Aici e totul e ok, toată lumea stă pe păturică. E bine, stăm frumos. Acum sunt vreo 20, 22 de grade, dar noi murim de cald. Bag mâna în foc că sunt vreo 26. Mai stau vreo spăptămână."

Foto: Facebook

Mai multe