Paris Hilton: show in St Tropez

25 iulie 2010   News

Moştenitoarea blondă s-a întâlnit vineri seara în VIP Lounge din St Tropez cu fostul său iubit, Doug Reinhardt. „S-a întâlnit” e un fel de-a spune, pentru că Doug a petrecut în

Moştenitoarea blondă s-a întâlnit vineri seara în VIP Lounge din St Tropez cu fostul său iubit, Doug Reinhardt. „S-a întâlnit” e un fel de-a spune, pentru că Doug a petrecut în voie la o masă, alături de o tânără domnişoară în bikini, în vreme ce Paris, de ciudă, s-a dat în spectacol.

Cu faţa vizibil devastată, Paris a înhăţat un microfon şi a început să cânte-n gura mare pe ritmul muzicii din club. În vâltoarea dansului, a lăsat (ca de-atâtea alte dăţi) să i se ridice rochiţa crem, oferind vederii celor prezenţi în club preţioasa ei lenjerie intimă. N-a lăsat microfonul din mână nici când, beată fiind, s-a prăbuşit la podea, fiind ajutată de bodyguarzi să se ridice. Să fi fost acest număr penibil un acces de gelozie combinată cu remuşcări, când l-a zărit pe Doug în compania altei femei? Paris s-a despărţit de Reinhardt în aprilie, ea fiind cea care a hotărât să pună punct relaţiei care dura de aproape un an.

Foto: EPA

Mai multe