Paris Jackson, nonconformistă în Santa Monica. Cum a fost surprinsă fiica de 25 de ani a lui Michael Jackson

9 august 2022   News

Ipostază foarte cool în care a fost fotografiată fiica lui Michael Jackson. Paris se plimbă cu încrederea unei profesioniste cu scuterul său prin Santa Monica, California.

Tânăra de 25 de ani este o fată nepretenţioasă, mai degrabă hippie decât glam. Ea a mers pe două roți să ia prânzul cu o prietenă. Echipată corespunzător, cu cască argintie de protecție, Paris a purtat blugi rupți, bocanci, o geacă maro, rucsac și o bluză sexy, cu buricul la vedere. Este foarte frumoasă, iar scuterul pe care și l-a ales foarte cochet și într-o culoare adorabilă, un turcoaz strălucitor.

Este din naștere o artistă, preocupată și implicată în mai multe domenii, cu toate acestea cea mai mare pasiune a lui Paris Jackson rămâne muzica.

Invitată la un podcast, ea a mărturisit că are o înregistrare de când era mică și mărturisea că ceea ce vrea să facă în viață e să cânte și să danseze.

„Îmi plac toate formele de artă”, a spus Jackson. „Pictez când pot. De obicei, nu arăt lucrările mele multor oameni.”

Paris a lansat câteva melodii, a jucat în unele filme și se implică din ce în ce mai mult în modă. "'Iubesc moda. Cred că este o formă de artă”, a mai spus ea.

Paris şi-a adorat tatăl şi nu e interviu în care să nu-şi arate afecţiunea faţă de el, numindu-l „cel mai bun tătic din lume“. Într-un interviu pentru Rolling Stone, a povestit că a fost crescută cu principii solide, Michael fiind foarte exigent cu învăţatul. Copiii se puteau bucura de jucării doar dacă îşi făceau temele, pe care regele pop le şi verifica.

Foto: Profimedia

Mai multe