Paris Jackson şi-a sărbătorit cei 18 ani cu noul iubit. Vezi aici cum arată el!

5 aprilie 2016   News

Paris şi noul ei iubit

Când a trecut timpul? Cu alte cuvinte, când a ajuns fiica mijlocie a lui Michael Jackson la vârsta majoratului? Duminica trecută, pe 3 aprilie, Paris Jackson a împlinit 18 ani, vârstă pe care a sărbătorit-o şi virtual, postând pe Instagram o poză cu iubitul ei, toboşarul trupei Street Drum Corps, Michael Snoddy, în vârstă de 26 de ani.

Ei bine, fiica Regelui Muzicii Pop nu s-a sfiit să posteze o fotografie în care apare sărutându-se cu prietenul ei, un artist cu o înfăţişare punk, pe gustul lui Paris, la rândul ei o adeptă a acestui curent.

Paris a făcut şi ea o schimbare dramatică a lookului ei angelic, adoptând o tunsoare foarte scurtă, periuţă, şi vopsindu-şi părul într-o nuanţă murdară de blond.

Cei doi s-ar fi întâlnit la întrunirile Alcoolicilor Anonimi

Singura fiică a lui Michael Jackson şi-a sărbătorit vârsta de 18 ani împreună cu prietenii, postând pe Instagram şi un clip în care dansează şi cântă cu amicii ei, pe acordurile hitului What's Up, al trupei 4 Non Blondes.

„Mulţumesc tuturor pentru urările de «La mulţi ani»! Voi sunteţi lumea mea!“, este mesajul care însoţeşte clipul.

Odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, Paris va primi o primă parte din moştenirea de 100 de milioane de dolari, care i se cuvine, după moartea tatălui ei.

Mai multe