Paris Jackson şi-a schimbat look-ul. Cum arată acum fiica regretatului Michael!

14 august 2017   News

Zilele trecute ne arăta pe contul său de Instagram cât de mult a slăbit, într-o fotografie în lenjerie intimă, iar acum Paris Jackson a păşit spre gala Teen Choice Awards 2017 complet schimbată.

Paris nu mai arată deloc aşa.

Dacă în viaţa de zi cu zi se îmbracă ca o vamaiotă autentică, cu un stil foarte relaxat, hippie şi părul blond prins dezordonat, sau împletit în codiţe, iată că la acest eveniment, fiica regretatului Michael Jackson a fost de nerecunoscut. Şi-a schimbat culoarea părului, a adoptat un machiaj special şi o ţinută extrem de rafinată, care a pus-o în valoare.

De la blond la brunet.

O prezenţă de neuitat, una demnă de un model în devenire, căci asta îşi doreşte Paris să ajungă, după ce a fost protagonista unor şedinţe foto incendiare pentru Channel.

Nominalizată la două categorii importante, cu nişte contracandidate faimoase.

A dat blondul pe o nuanţă de şaten închis şi şi-a ascuns tatuajele sunt o rochie cu imprimeu floral marca Zimmerman la evenimentul care a avut loc aseară, fiind nominalizată la categoriile Choice Female Hottie şi Choice Model. Rochia de inspiraţie retro a fost completată de o pereche de sandale cu toc înalt şi barete subţiri, extrem de elegante. Look-ul a fost completat de un make-up spectaculos în nuanţe de maro, menit să-i evidenţieze ochii de un albastru profund. 

Machiajul i-a pus în valoare ochii albaştri.

Foto: Arhiva OK!, Getty Images

Mai multe