Paris şi Prince Jackson, foarte şic la o gală comemorativă de ziua lui Michael

30 august 2018   News

Ieri seară, Paris, 20 de ani, şi Prince Jackson, 21 de ani, au fost starurile unui eveniment care s-a vrut a onora ziua în care Regele Pop, Michael Jackson, ar fi împlinit 60 de ani, şi anume 29 august.

Evenimentul a avut loc la Mandalay Bay Resort din Las Vegas, acolo unde amfitrionii Paris şi Prince au apărut şi pe scenă, acolo unde au ţinut un discurs în memoria celui care a fost Michael Jackson.

Mai mult, cei doi copii mai mari ai lui Michael au încercat să execute versiunea lor la faimoasa mişcare de dans Moonwalk, inventată de răposatul cântăreţ.

În plus, Prince i-a adus lui MJ şi un tribut vestimentar, inspirându-se dintr-un look pe care artistul pop l-a făcut faimos în anul 1997, şi anume o jachetă tip army, roşie, purtată peste un tricou alb.

Cât despre frumoasa Paris, aceasta a schimbat două ţinute.

Cea de red carpet, semnată Gucci, a fost un ansamblu exotic şi deosebit de colorat, în stil boho, în timp ce rochia purtată pentru apariţia pe scenă a fost în stilul videoclipurilor tatălui ei, pop-rock.

Cei doi fraţi au primit un trofeu din partea Elizabeth Taylor AIDS Foundation, pentru serviciile umanitare efectuate de tatăl lor, care a decedat pe 25 iunie 2009.

Foto: Getty Images

Mai multe