Partidele de amor îl costă scump pe fiul lui Biden! Hunter nu îşi aminteşte nici astăzi de dansatoarea de striptease pe care a lăsat-o însărcinată. Ce relaţie are cu fetiţa

9 aprilie 2021   News

Fiul lui Joe Biden, Hunter, a avut atât de multe partenere de sex, încât a uitat legătura cu o dansatoare de striptease, care ulterior, a rămas însărcinată cu copilul său.

Hunter, în vârstă de 51 de ani, a oferit detalii chinuitoare despre viaţa sa în noua sa autobiografie, Beautiful Things. Biden a avut şi un proces de paternitate cu fosta amantă, Lunden Roberts, pe care iniţial l-a contestat. Hunter a recunoscut că fiica lui Lunden este a lui după un test ADN:

„Celelalte femei cu care am fost în timpul dezlănţuirilor de la divorţul meu nu erau ceva de genul întâlnirilor. Ne-am satisfăcut nevoile imediat şi asta a fost. Nu sunt mândru de asta. De aceea, o voi contesta în instanţă pe femeia din Arkansas care a avut un copil în 2018 şi a susţinut că este al meu. Nu mi-am amintit de întâlnirea noastră. Aşa legături am avut cu oricine. A fost o mizerie, dar mi-am asumat responsabilitatea”, a spus el.

Hunter a împărtăşit detalii despre disputa pentru paternitate în noua sa carte. Ba mai mult, fostul consumator de droguri a recunoscut că a fumat odată parmezan, asta pentru că a confundat alimentul cu cocaina.  Avocatul lui Lunden, Clint Lancaster, l-a lovit pe Hunter după publicarea cărţii, spunând că procesul a forţat mâna fiului preşedintelui. „El şi-a asumat responsabilitatea financiară doar atunci când instanţa l-a obligat să o facă”.

Hunter, tatăl său, Joe, şi mama lui vitregă, Jill, nu s-au întâlnit niciodată cu fetiţa, care acum are doi ani, şi locuieşte cu mama ei în Arkansas.

Lancaster a declarat pentru Arkansas Democrat Gazette: „Nu şi-a văzut fetiţa. Nu are nicio relaţie cu copilul său. Asta a fost alegerea sa”.

„ Biden nu şi-a asumat responsabilitatea pentru acest copil până când nu îi devine părinte. Fiecare copil are nevoie de părinţi iubitori şi de bunici iubitori. Această fetiţă ar putea avea o relaţie cu tatăl ei. Avocatul a spus că Lunden s-a simţit insultată de caracterizarea făcută de Hunter. El a adăugat că fetiţa îi seamănă foarte bine.

Hunter susţine că a renunţat la droguri cu ajutorul soţiei, Melissa Cohen Biden, cu care s-a căsătorit în 2019.

El se învinuieşte pentru pierderea mamei şi a surorii sale, dispărute într-un accident de maşină din 1972, precum şi pentru moartea fratelui său, Beau, din 2015, şi spune că toate astea l-ar fi determinat să îşi găsească refugiul în droguri.  

Numirea lui Hunter în consiliul de administraţie al companiei ucrainene de gaze naturale Burisma a stârnit acuzaţii de nepotism, pe fondul afirmaţiilor că este slab calificat pentru rolul bine plătit. El a scris în autobiografia sa că această compensaţie a contribuit, de asemenea, la dependenţa sa.

Mai multe