Patrick Dempsey îşi vinde casa din Malibu! Iată cum arată! 

30 aprilie 2015   News

Viaţa lui Patrick Dempsey s-a schimbat radical în ultimele luni. Mai întâi, actorul a anunţat în ianuarie că va divorţa de cea care i-a fost soţie timp de 16 ani. Apoi, la câteva luni de la nefericita veste, personajul jucat de celebrul actor în Anatomia lui Grey a fost omorât subit.

Viaţa lui Patrick Dempsey s-a schimbat radical în ultimele luni. Mai întâi, actorul a anunţat în ianuarie că va divorţa de cea care i-a fost soţie timp de 16 ani. Apoi, la câteva luni de la nefericita veste, personajul jucat de celebrul actor în Anatomia lui Grey a fost omorât subit. Iar acum, el şi fosta lui soţie şi-au scos la vânzare casa din Malibu.

Potrivit site-ului de specialitate, unde casa a fost listată, locuinţa de lux a lui Dempsey şi a lui Jillian Fink poate fi achiziţionată contra sumei de 14, 5 milioane de dolari.

Proprietatea somptuoasă a intrat în posesia celor doi în 2009. Pe atunci, reşedinţa valora doar 7 milioane de dolari, însă cei doi s-au văzut nevoiţi să investească destul de mult în renovaţii.

Casa care se întinde pe 20.000 de metri pătraţi a fost realizată de arhitectul Frank Gehry în 1968, iar peisagistul Scott Shrader a creat grădinile minimaliste ce înconjoară clădirea. Dar cum familia Dempsey s-a mutat aici cu trei copii, câini, găini, iepuri şi măgari pitici, clădirea a suferit câteva transformări majore.

Interesant este şi faptul că reşedinţa celor doi şi grădina sunt conectate printr-o serie de terase cu pietrecele, iar casa se remarcă printr-o impresionantă uşă pivot care se deschide către curtea din faţă.

Sursa foto: Architectural Digest

Mai multe