Paula Seling îşi învaţă fanii cum să facă brânză vegană. Este delicioasă şi are un ingredient secret

20 aprilie 2021   News

Paula Seling doreşte să împărtăşească reţetele sale sănătoase cu fanii săi. Cea mai recentă sugestie a vedetei este brânză de post, o reţetă binevenită pentru toţi, mai ales că este postul Paştelui.

Artista a renunţat la produsele animale de mai bine de 10 ani ani, iar în urmă cu câţiva ani a făcut o schimbare şi mai drastică: nu mai mănâncă hrană preparată termic.

Pentru un raw-vegan, aceste reţete sunt foarte importante pentru a beneficia de un meniu gustos şi diversificat.

Paula propune pe canalul său de YouTube această reţetă interesantă. Baza va fi caju pe care trebuie să îl hidratăm în prealabil. Artista ne spune să înmuiem aproximativ 200 g caju în apă, circa 4 ore.

Apoi caju-ul hidratat se pune la blender alături de o cană de apă plată. ”Se mai pun fulgi de drojdie, cam o linguriţă, una de sare, turmeric, puţin coriandru, doi căţei de usturoi şi storc nişte lămâie. Se amestecă în blender până se face o pastă omogenă. Puneţi apă în funcţie de consistenţă”, spune artista.

Peste compoziţia scoasă din blender se adaugă două cepe tocate, o legătură de mărar şi ţelina rasă.

”O lingură de muştar completează bine gustul. Pentru ca gusturile să se întrepătrundă ar trebui pusă puţin la frigider”, mai spune artista.

Sursa foto: Instagram

Mai multe