Pe cine iubeşte Alexandra Stan?

15 martie 2016   News

Cântăreaţa zâmbeşte din nou, de când în viaţa ei a apărut un bărbat special. Iată despre cine este vorba.

După ce a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieţii ei, marcată de violenţele la care a fost supusă din partea fostului său manager, Marcel Prodan, care i-a fost şi iubit, solista n-a mai avut nici o relaţie serioasă. Acum, însă, Alexandra Stan trăieşte, de aproape un an de zile, o frumoasă poveste de dragoste cu un fost baschetbalist, pe nume Bogdan.

Potrivit libertatea.ro, acesta are în jur de 28 de ani, conduce în prezent o organizaţie nonguvernamentală şi ar fi trecut deja printr-un divorţ, căsnicia lui durând doar câteva luni.

Alexandra Stan, însă, nu pare să dea importanţă acestui amănunt şi e fericită alături de noul ei iubit. De altfel, recent, ea a ales să facă publică relaţia cu Bogdan la deschiderea unui restaurant cu specific asiatic din Bucureşti. Dar, chiar dacă au venit braţ la braţ la eveniment, artista a declarat că iubitul ei nu este pregătit încă să răspundă întrebărilor presei. Şi nici ea n-a fost dispusă să dea din casă prea multe detalii.

Alexandra şi Bogdan

„El e iubitul meu şi suntem de aproape un an împreună, de opt luni mai exact. Este şi el un artist. Se ocupă de o asociaţie nonguvernamentală care ajută oamenii cu probleme. La fel ca şi mine, e un om bun”, a spus Alenxadra Stan pentru Click!.

Pe toată durata evenimentului, Alexandra şi Bogdan au fost de nedespărţit. Tânărul a fost foarte atent cu solista şi cei doi şi-au împărţit nu doar priviri „pofticioase”, ci şi gesturi tandre. La un moment dat, pentru a nu mai fi stingheriţi de privirile curioşilor, cei doi s-au retres într-un separeu romantic.

Cert e că perioada pare să fie una fastă pentru cântăreaţă, căci, în afară de viaţa amoroasă care e pe val, artista tocmai a lansat un nou album, de pe care se remarcă două piese: una cu refren în limba franceză, iar cealaltă realizată în colaborare cu Mohombi. Şi va pleca, în curând, într-un nou turneu în Japonia.

Mai multe