Pe covorul roşu e o divă, pe stradă e de nerecunoscut. Blake Lively, apariţie şocantă în Dublin!

7 noiembrie 2017   News

De regulă, e cea mai stylish vedetă oriunde se prezintă. Poartă întotdeauna creaţii ale designerilor celebri, pe care le accesorisează impecabil, cu bunul gust cu care ne-a obişnuit de atâţia ani de când e în lumina reflectoarelor. Zilele trecute, însă, actriţa a fost fotografiată în timp ce era îmbrăcată cu un outfit greu de descris, pe străzile din Dublin. Care e explicaţia?

Blake, pe covorul roşu / străzile din Dublin

Staţi liniştiţi, simţul ei estetic n-a dispărut subit! Blake Lively (30) apărea îmbrăcată ca o persoană fără adăpost, pe străzile din Dublin, doar din simplu motiv că joacă un astfel de rol. Actriţa a fost surprinsă pe platourile de filmare ale peliculei ”The Rhythm”, în care intră în pielea unei persoane care îşi duce traiul pe străzi. Iar transformarea pentru acest rol e cu adevărat spectaculoasă, dacă e să ne gândim că actriţa a jucat până acum numai roluri de femei influente şi bogate (vezi ”Gossip Girl”, „The Age of Adaline”, etc.).

Complet transformată pentru acest rol

Uimit de această transformare a fost şi soţul ei, actorul Ryan Reynolds (41), care n-a scăpat ocazia de a o ridiculariza pe internet, postând o fotografie din această scenă pe Instagram cu mesajul ”#nofilter (n.r. niciun filtru)”. După cum era de aşteptat, fanii internauţi au fost foarte amuzaţi de postarea actorului, mai ales că e de notorietate şicanarea lor din mediul virtual.

Postarea lui Ryan Reynolds

foto: SplashNews, Instagram

Mai multe