Pe covorul roşu e o divă, pe stradă nici nu o recunoşti. Cum arată Kim Basinger fără make-up?

6 septembrie 2017   News

A devenit un star hollywoodian prin anii `80. Pe atunci, era una dintre cele mai talentate, dar şi atrăgătoare actriţe. Ei bine, de atunci au trecut destui ani, iar actriţa a intrat într-un con de umbră, în ciuda eforturilor de a face faţă competiţiei reprezentată de o generaţie mult mai tânără. A reapărut în atenţia noastră graţie rolului din ”Fifty shades of Grey”, însă nu a mai fost nimic la fel.

Kim Basinger

Ar fi cinstit să precizăm că are deja 63 de ani şi că, deşi nu recunoaşte, actriţa a apelat la câteva operaţii estetice, menite să-i menţină tinereţea cât de mult posibil. Ei bine, cumva, Kim încă reuşeşte să fie o apariţie de senzaţie atunci când păşeşte pe covorul roşu. Îmbracă ţinute care o avantajează, se lasă pe mâinile make-up artiştilor şi pare că e la fel de graţioasă şi frumoasă precum era acum 20-30 de ani.

Totuşi, atunci când e surprinsă de paparazzi situaţia se schimbă. Drept mărturie stau fotografiile surprinse de paparazzi chiar ieri, pe când Kim se afla pe străzile Los Angelesului. Îmbrăcată neglijent, într-o pereche de pantaloni de stat prin casă şi un tricou larg, Kim putea trece neobservată de către cei din jur, căci nimic nu le-ar fi dat de gândit că e vorba de una dintre cele mai atrăgătoare actriţe ale anilor `80.

Februarie 2017.

2006. Kim Basinger

Foto: Hepta

Mai multe