Pe Gianluca Vacchi îl ştie toată lumea, dar iată cât de sexy e fiica sa!

26 ianuarie 2018   News

Multimilionarul Gianluca Vacchi a ajuns în atenţia presei după ce a făcut furori pe reţelele de socializare cu video-uri în care apare dansând la bustul gol, pe puntea unei ambarcaţiuni de lux. Între timp, bărbatul de origine italiană a ajuns să fie o adevărată senzaţie în mediul online, strângând o comunitate de 11,3 milioane de internauţi pe Instagram. De popularitatea aceasta s-a folosit şi pentru a-i face ”reclamă” fiicei sale, Ginevra Mavilla.

foto: Instagram

Multimilionarul a devenit senzaţie pe Instagram

Într-o postare de anul trecut, Gianluca le făcea cunoştinţă internauţilor cu fata care îi este ca o fiică. ”Ginevra este ca o fiică pentru mine, are 14 ani şi este în viaţa mea de când avea 5 ani. E greu de explicat cât de mult o iubesc... tot ce pot spune este că a fost, este şi va fi parte din viaţa mea totdeauna. Urmăriţi-o!”, scria multimilionarul în dreptul unei fotografii în care apare el şi cea pe care o numeşte ”fiică”.

Gianluca şi Ginevra

Ginevra are o viaţă lipsită de griji

Cert e că nu ştim exact dacă Genevra a fost adoptată, legal vorbind, de către Gialuca, dar e clar că cei doi au o relaţie specială şi că acesta o protejează li veghează asupra ei. Revenind la Gineva, adolescenta face, la rândul ei, furori pe Instagram, postând fotografii dintre cele mai incitante, arătându-le tuturor că are parte de tot ce şi-ar fi dorit orice fată. Haine scumpe, vacanţe exclusiviste şi experienţe de neuitat. Iată câteva dintre cele mai interesante fotografii postate de aceasta în mediul virtual!

Mai multe