Pe Ioana Ginghină o ştie toată lumea, dar stai s-o vezi pe sora ei. Cât de sexy e Elena FOTO

4 iulie 2019   News

Ioana Ginghină îşi ţine agenda ocupată, pentru a-şi lua mintea de la divorţul nefericit prin care a trecut recent. Vedeta a fost aseară la concertul Ed Sheeran din Capitală, şi a luat-o şi pe sora sa, Elena.

Deşi Ioana e una dintre cele mai cunoscute actriţe din România, fanii ei puţini ştiu că aceasta are o soră. Ei bine, da, Ioana are o soră mai mică cu 11 ani, pe nume Elena, de care este destul de aproapiată. Cele două s-au distrat aseară, alături de Ruxi,  la concertul artistului britanic Ed Sheeran.

Cât despre Elena (30 de ani), aceasta este foarte frumoasă, semănându-i destul de mult surorii sale mai mari. Vorbind despre ea, Ioana declara acum ceva timp: ”Ea locuieşte la Sibiu, este profesoară de limba germană, la Colegiul Naţional Samuel von Brukenthal, care este un liceu cu predare în limba germană. Nu are nici o treabă cu lumea asta. A întâlnit-o şi pe Gabriela Spanic, a fost cu mine la filmări, dar nu a fost atrasă de acest domeniu. Ea a învăţat, este deşteapta familiei".

Ioana a mai povestit şi din copilăria celor două, mărturisind că a fost o soră mai mare responsabilă şi că i-a avut grija Elenei. "Am fost un fel de a doua mamă pentru ea, dar o mamă prietenă. O răsfăţam cu tot felul de cadouri. Ne înţelegem foarte bine”, a mai mărturisit Ioana, care poate fi urmărită în această vară, în cel de-al doilea sezon al iSerialului „Când mama nu-i acasă”, exclusiv pe antenaplay.ro.

Mai multe