Pepe, inconştient pe pârtie, după ce a căzut cu placa: „Am riscat. M-am crezut în filme cu Van Damme“

8 ianuarie 2019   News

Zilele trecute, Pepe şi întreaga lui familie au trecut prin momente grele, după ce artistul a avut un accident pe pârtie.

Informaţia a fost făcută publică de artist prin intermediul paginii de Instagram, acolo unde a anunţat că şi-a dislocat umărul. „Din seria lucrurilor care se mai întâmplă, dar mergem mai departe, mi-a scos datul cu placa umărul, dar nu l-a pus el, Ionuţ, la loc, ce credeţi? Mulţumesc mult, Ionuţ Bobit“, a fost mesajul postat de Pepe pe celebra reţea de socializare.

Pepe le-a arătat fanilor şi cum îi arăta umărul imediat după accident, dar şi cum i-a fost pus la loc de către prietenul său. Apoi, a vorbit la TV despre clipele de groază prin care a trecut, afirmând câ a rămas inconştient şi că, după ce şi-a revenit, i-a promis soţiei lui că va fi mai atent pe viitor.

„Am fost în vacanţă, m-a luat valul să mă dau cu placa şi m-am urcat frumos acolo sus pe munte. Împreună cu doi prieteni nu ne-am uitat în buletin, am uitat ce vârsta avem, m-am dus şi fără cască. Când am prins porţiunea cea mai lată am prins viteză şi am făcut viraje, mi-a alunecat placa şi am căzut direct pe umăr. Nu ştiam ce mi-am rupt, când am făcut aşa din umăr am simţit că e dat peste cap. Când am ajuns la hotel m-a dezbrăcat şi descălţat Raluca, nu mai ştiam de mine. Mi-au făcut masaj şi mi-au aşezat umărul. O să mă duc şi la RMN. Am fost inconştient, am riscat. Vina a fost a mea. Sunt sigur că prin gimnastică medicală o să mă recuperez total, nu e cazul de operaţie. Sperietura a fost pe cinste. M-am crezut în filme cu Van Damme. Vreau să exclud varianta operaţiei. O să mă mai urc pe placă, dar am mai multă grijă. Deşi i-am promis Ralucăi că nu mai merg. Trebuie să ne ponderăm“, a spus Pepe.

        View this post on Instagram                   Din seria lucrurilor care "se mai intampla dar mergem mai departe" ... mi-a scos "datul cu placa" umarul dar nu l-a pus el, Ionut, la loc, ce credeti ??? 😉 Multumesc mult, Ionut Bobit !!! 😔 A post shared by Pepe (@pepe.ro) on Jan 5, 2019 at 9:26am PST

View this post on Instagram

Din seria lucrurilor care "se mai intampla dar mergem mai departe" ... mi-a scos "datul cu placa" umarul dar nu l-a pus el, Ionut, la loc, ce credeti ??? 😉 Multumesc mult, Ionut Bobit !!! 😔

A post shared by Pepe (@pepe.ro) on

Mai multe