Perversul de la Hollywood îşi plăteşte soţia cu un milion de dolari să stea lângă el

19 decembrie 2017   News

În tot acest scandal sexual de la Hollywood s-a vehiculat şi-un alt nume pe lângă cel al lui Harvey Weinstein. E vorba de cel al soţiei lui, Georgina Chapman, care deţine casa de modă ”Marchesa”.

Au împlinit, săptămâna trecută, zece ani de mariaj

Despre ea s-a spus că a închis ochii la toate ororile pe care le făcea Harvey Weinstein, şi de care ştia în mare parte. Toţi s-au întrebat acum două luni, când a izbucnit scandalul la Hollywood, de ce mai stă Georgina lângă soţul ei? Ei bine, o explicaţie bună ar fi contractul prenupţial pe care aceasta l-a semnat în ziua în care s-a căsătorit cu Harvey Weinstein şi care i-ar aduce acesteia, cu fiecare zi petrecută în calitate de „soţie”, venituri considerabile.

Potrivit TMZ, în cazul unui divorţ, Georgina Chapman va primi o sumă cu opt zerouri şi asta pentru că, vinerea trecută, a avut loc aniversarea de zece ani a cuplului. Mai exact, faptul că au reuşit să ajungă în pragul a zece ani, Georgina primeşte, conform contractului prenupţial, 11,75 milioane de dolari.

Asta pentru că în primii cinci ani de mariaj a primit câte 250.000 de dolari / an, în următorii cinci câte 700.000 de dolari / an, la care se adaugă o pensie alimentară în valoare de 4 milioane de dolari şi o ”alocaţie lunară” pentru întreţinerea casei de 25.000 de dolari, care, după 120 de luni petrecute împreună, a ajuns la alte 3 milioane de dolari.

Georgina va primi câte un milion de dolari pentru fiecare an petrecut lângă soţul său

Şi asta nu e tot! Dacă Georgina nu va inainta actele de divorţ anul acesta, plata pe an a ”fericirii în cuplu” va urca de la 700.000 de dolari la 1 milion de dolari. Aşadar, Georgina va încasa pentru fiecare an petrecut lângă monstrul de la Hollywood câte un milion de dolari.

foto: arhivă

Mai multe