Cine este superba blondă cu care Pete Davidson s-a afișat pe covorul roșu, după ruptura de Kim Kardashian

22 septembrie 2022   News

În felul său inconfundabil, Pete a apărut la un eveniment glam îmbrăcat de parcă ar fi mers la sală. Cu hoodie și pantaloni de trening. Cu toate acestea, și-a păstrat simțul umorului.

Partenera sa l-a apostrofat adorabil, spunându-i: ”Dar mă bucur că te-ai aranjat în seara asta.”

Simpatica Kaley Cuoco este blondina cu priză la public, care a jucat magistral rolul principal din serialul Netflix ”The Flight Attendant”.

Ei bine, motivul reuniunii este marea lansare a unui nou serial, în care Kaley joacă alături de Pete Davidson.

Actrița de 36 de ani s-a aranjant serios pentru marea premieră, a îmbrăcat un deux-piece sclipitor Dolce & Gabbana, dar vedeta “Saturday Night Live” părea total dezinteresat de aspectul fashion al serii. Pete, în vârstă de 28 de ani, se îmbrăca la patru ace atunci când se afișa public cu Kim Kardashian, însă de data aceasta pare că s-a îmbrăcat cu ce i-a venit la mână.

Cuoco sigur că a glumit și a menționat Entertainment Tonight: ”Mă bucur că Pete s-a aranjat potrivit ocaziei”.

La premiera ”Meet Cute” au fost prezenți cei mai importanți membri ai echipei, iar serialul va rula la  Peacock TV, începând cu 21 septembrie.

Kaley Cuoco are și de data aceasta un rol foarte interesant, acela al unei călătoare prin timp. Asta până îl întâlnește pe simpaticul Pete, alături de care decide să rămână puțin.

Foto: Profimedia și Instagram

Mai multe