Peter Andre atunci şi acum! Cum arată azi cel care cânta Mysterious Girl?

29 septembrie 2015   News

A fost de-ajuns un hit, pe la mijlocul anilor ‘90, pentru ca numele lui să ne rămână întipărit în minte. Este vorba despre acel băiat cu look exotic, care dansa lasciv printre valuri, cântându-şi iubirea pentru a sa fată misterioasă.

Vorbim, evident, de britanicul de origine cipriotă Peter Andre şi al său unic succes musical, Mysterious Girl. Anii au trecut, Peter a ajuns la 42 de ani, iar noi n-am mai auzit mare lucru despre cântăreţul cu bicepşi bine definiţi, deşi, în Marea Britanie, acesta a reuşit să se păstreze în atenţia media.

Nu neapărat prin prisma muzicii, ci mai ales prin cea a participării la reality show-uri, cel mai recent concursul de dans Strictly Come Dancing, sau a relaţiilor amoroase cu starlete precum Katie Price, prima lui soţie şi cea care i-a dăruit doi copii: Junior Savva şi Princess Tiaamii Crystal Esther.

Anul acesta, însă, Peter s-a căsătorit pentru a doua oară cu studenta la Medicină Emily MacDonagh, cu 16 ani mai mică decât el, cea care i-a dăruit, anul trecut, al treilea lui copil, o fată pe nume Amelia.

Foto: getty images

Mai multe