Petre Roman, adevărul despre relaţia cu Zoe, fiica lui Nicolae Ceauşescu: "Am cunoscut-o în 1972"

28 ianuarie 2021   News

A spus ce a trăit în urmă cu zeci de ani alături de Zoe Ceauşescu, fiica dictatorului!

Petre Roman a povestit în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” despre relaţia pe care a avut-o cu fiica lui Nicolae Ceauşescu. Petre Roman şi Zoe Ceauşescu s-au cunoscut în 1972, în urmă cu aproximativ cinci decenii. Elena Ceauşescu nu a fost cea care a permis continuarea poveştii dintre cei doi.

“Am cunoscut-o pe Zoe în 1972. A fost o relaţie cu parfum de idilă. Când am cunoscut-o pe Zoe eram deja de un an şi jumătate la Toulouse. Era o fată foarte bine educată, frumoasă, în niciun caz nu îţi dădea impresia că este fata cui este. Da, am curtat-o. Însă lucrurile s-au stopat pentru că s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceauşescu”, a pus Petre Roman la Kanal D.

Petre Roman, cum a ajuns să renunţe la Mioara Roman şi să se căsătorească cu Silvia Chifiriuc: ''Mi-am pierdut minţile!''

A renunţat la căsnicia cu Mioara Roman atunci când s-a îndrăgostit de Silvia Chifiruc. La 14 ani de la momentul care i-a schimbat viaţa, Petre Roman are cuvinte de laudă atât pentru prima soţie, cât şi pentru a doua. “Pot spune că, într-un fel, mi-am pierdut minţile! M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia, nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simţit că mi-e foarte bine. Am şi eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele. Despre asta a fost vorba! În orice caz nu s-a pus problema să înlocuiesc pe cineva cu altcineva”, a afirmat Petre Roman în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Politicianul vede în Silvia o soţie devotată. ”Este o soţie iubitoare. Eu am îndemnat-o tot timpul să-şi vadă de cariera ei muzicală, profesională, pentru că eu cred că are o voce foarte fumoasă. Chiar şi acum mi-aş dori ca această carieră muzicală a ei, pe care eu o preţuiesc foarte mult, să fie mult mai înfloritoare. Ca să avem un cuplu în care fiecare e mulţumit de el însuşi”, a mai spus Petre Roman.

Foto: 

Mai multe