Petre Roman, mărturisiri inedite despre femeile din viaţa lui. Cum a ajuns fostul premier să renunţe la Mioara Roman şi să se căsătorească cu Silvia Chifiriuc: ''Mi-am pierdut minţile!''

27 ianuarie 2021   News

A renunţat la căsnicia cu Mioara Roman atunci când s-a îndrăgostit de Silvia Chifiruc. La 14 ani de la momentul care i-a schimbat viaţa, Petre Roman are cuvinte de laudă atât pentru prima soţie, cât şi pentru a doua.

“Pot spune că, într-un fel, mi-am pierdut minţile! M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia, nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simţit că mi-e foarte bine. Am şi eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele. Despre asta a fost vorba! În orice caz nu s-a pus problema să înlocuiesc pe cineva cu altcineva”, a afirmat Petre Roman în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Politicianul vede în Silvia o soţie devotată. ”Este o soţie iubitoare. Eu am îndemnat-o tot timpul să-şi vadă de cariera ei muzicală, profesională, pentru că eu cred că are o voce foarte fumoasă. Chiar şi acum mi-aş dori ca această carieră muzicală a ei, pe care eu o preţuiesc foarte mult, să fie mult mai înfloritoare. Ca să avem un cuplu în care fiecare e mulţumit de el însuşi”, a mai spus Petre Roman.

Petre şi Mioara Roman au fost împreună 33 de ani. Astăzi, fostul premier îi recunoaşte calităţile.

„Este o persoană cu foarte multe calităţi, intelectuale şi feminine. Am fost împreună şi la bine şi la rău, până când nu am mai fost. De la un moment nu a mai fost aşa, altă explicaţie nu e necesară.

Asta nu reduce cu nimic ceea ce cred eu despre ea, despre calităţile ei. E un om capabil, o ziaristă capabilă, care vorbeşte limba arabă. Modul ei de a fi alături de mine nu mai era cel pe care eu îl urmăream şi a urmat separarea. De la mine nu o să auziţi un lucru cât se poate de negativ la adresa ei, niciodată”.

Mai multe