Petrecere luxoasă Vogue și Tiffany, după Premiile BAFTA. Vedetele s-au întrecut în ținute strălucitoare

20 februarie 2024   News

Vedetele s-au întrecut în ținute glam la afterparty, după Premiile BAFTA. Iată care au fost cele mai reușite apariții.

Afterparty-ul British Vogue și Tiffany & Co. a celebrat moda și filmul la Annabel's pe 18 februarie 2024 în Londra, Anglia.

După ceremonia de decernare a premiilor BAFTA 2024 de duminică, celebrități precum Anya Taylor-Joy, Cara Delevingne și Kaia Gerber s-au afișat la petrecerile tematice găzduite de British Vogue, Netflix și Universal Pictures, pentru a-și etala multele ținute fabuloase, achiziționate pentru grandiosul eveniment.

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, a fost spectaculoasă la petrecere. Tânăra, copia fidelă a mamei sale pe vremea când era unul dintre cele mai bine cotate top-modele din lume, a optat pentru o rochie argintie, scurtă și senzuală, care-i dezvăluia picioarele impecabile, puse și mai bine în valoare de sandale atrăgătoare.

Anya Taylor-Joy a purtat Fendi Couture la afterparty-ului British Vogue și Tiffany & Co. Fashion & Film BAFTA Awards 2024.

Cara Delevingne a fost sclipitoare la propriu, după ce a îmbrăcat o ținută super sexy, transparentă și cu un decolteu adânc. Actrița are o siluetă impecabilă, care îi permite acest gen de abordări. De data aceasta, a mizat pe creatoarea Stella McCartney.

Sandalele negre s-au integrat perfect outfit-ului de petrecere.

Organizatorii luxosului eveniment au creat un perete floral, unde toate divele s-au pozat.

După ce a fost ingenuă în auriu la Premiile BAFTA, superba Emily Blunt a mers și ea pe negru la petrecere și a optat pentru Moschino: fustă lungă, top cu abdomenul la vedere și taior cu paiete.

Poppy Delevingne a fost o adevărată bombă cu ceas.

Blondina apetisantă a încins imaginația la after party, după ce a apărut cu un top minuscul și cu picioarele super tonifiate la vedere. A mizat pe o creație David Koma, care i-a evidențiat silueta adolescentină. Și ea, ca majoritatea starurilor, a purtat sandale.

De la party nu a lipsit chipeșul Rege-Jean Page, simpaticul actor adorat în România pentru rolul său emblematic în serialul Netflix ”The Bridgerton”.

Foto: Profimedia

Mai multe