Petrecere VIP! Hairstilistul George Soare, celebrat de vedete, pe muzica lui Horia Brenciu

2 octombrie 2024   News

George Soare este unul dintre cei mai importanți hair stiliști de la noi, iar de curând a celebrat 15 ani de activitate alături de comunitatea Tribute. Aniversarea celor 15 ani a fost un tribut adus eleganței, loialității și prieteniei care au stat la baza fiecărei întâlniri, iar invitații au retrăit momente definitorii ale brandului prin povești emoționante și transformări spectaculoase.

Seara a început cu o coregrafie a artiștilor de la Cobo Dance, care au purtat coafuri impresionante realizate de echipa Tribute, și a continuat cu o expoziție digitală unică, în care au fost descoperite 15 femei, din comunitatea Tribute, care inspiră prin puterea, eleganța și parcursul impresionant în diferitele lor domenii de activitate. Expoziția a fost reprezentată printr-o serie de fotografii artistice, realizată de către talentata Andreea Macri. 

Proiectul „Pe Mâni Bune” a avut debutul tot în cadrul evenimentului și își propune să transforme viețile unor femei care, cu ajutorul experților de la Tribute, beneficiază de un nou look cu scopul de a le oferi mai multă încredere în ele.

 „Este proiectul meu de suflet. Întotdeauna am crezut că frumusețea este pentru toți, nu doar pentru cei care au timp sau resurse. Din dorința de a o aduce mai aproape și de cei care poate nu își permit să meargă la un salon, am creat proiectul „Pe Mâini Bune”. E o extensie digitală în care vrem să transformăm viețile unor femei simple, oferindu-le încrederea de care aveau nevoie, printr-o simplă schimbare de look”, spune George Soare.

„Țin să-i mulțumesc Paulinei, fără de care aceste transformări nu ar fi fost posibile, pentru că știm cu toții cât de important este make-up-ul în orice schimbare de look. Ba mai mult, începând de luna aceasta, pe Paulina o veți putea găsi în aceeași locație cu noi”, a declarat George Soare.

Evenimentul s-a încheiat cu o adevărată petrecere, iar responsabil de atmosferă a fost nimeni altul decât Horia Brenciu alături de HB Orchestra. 

Mai multe