Philipp Plein a devenit a doua oară tătic. Iată prima imagine cu bebeluşul său

17 mai 2022   News

După o îndelungă aşteptare, cel de-al doilea moştenitor al imperiului excentricului designer german a venit pe lume.

Odată cu sarcina tot mai proeminentă a frumoasei Lucia Bartoli, logodnica sa cu origini italiene, creşteau şi emoţiile lui Philipp Plein, care abia aştepta să-şi ţină în braţe bebeluşul. Mândru, nevoie mare, de faptul că divinitatea urma să-i trimită încă un băieţel, Plein a tot fotografiat-o pe Lucia, în ultimele zile, pentru a-i ţine la curent pe fanii săi internauţi cu statusul sarcinii iubitei sale.

Dar iată că, într-un final, bebeluşul s-a hotărât să vină pe lume. Ziua cea mare a fost 16 mai, când încă de la primele ore ale dimineţii cel mic dădea semne că vrea să spună "Bună ziua, lume! Sunt şi eu pe-aici!". Şi, după ce Philipp Plein i-a făcut toate poftele, oferindu-i cele mai scumpe cadouri, de la un ceas în ediţie limitată până la un SUV Mercedes dintr-o linie exclusivistă, care nici măcar nu se mai fabrică, a urmat momentul în care Lucia a fost internată în clinica privată Sant'Anna de lângă Lugano, cu condiţii optime pentru naştere.

Deja, la 08:19, micuţului i se auzea primul plânset, semn că s-a născut sănătos. Ulterior, mama lui a postat o fotografie cu el, în care îl ţine de mână, în dreptul căreia a notat un detaliu: cel mic a venit pe lume cu o greutate de 3,9 kilograme. Tatăl a notat şi lungimea: 51 cm. Ca la carte, cum s-ar spune!

Emoţionat şi fericit, Philipp Plein a umplut rezerva Luciei cu buchete mari cu trandafiri albi şi le-a recunoscut fanilor de pe Instagram că "nu mă pot opri din plâns de atâta binecuvântare trimisă de Sus".

FOTO: Instagram

Mai multe