Pictoriţa Alexandra Nechita, la "Marius Tucă Show": "Vreau să îi arăt fiicei mele ţara mea natală" VIDEO

24 iulie 2019   News

Imediat după vacanţa în Italia, "micuţa Picasso" a adus-o în România pe fetiţa sa pentru a-i arăta locurile în care a copilărit.

Dacă zilele trecute o vedeam făcând plajă în Capri, iată că Alexandra Nechita a revenit în ţară, unde redescoperă vechile plaiuri natale prin ochii fiicei sale, Tevvy. Mai mult decât atât, "micuţa Picasso" a trăit şi momente unice, ca naşă a unui nou-născut, o premieră frumoasă şi de neuitat pentru ea.

Şi, între două întâlniri cu prietenii, Alexandra Nechita şi-a făcut timp şi pentru un interviu de colecţie cu Marius Tucă, cel care a mai intervievat-o şi în urmă cu 15 ani. Alexandra Nechita a revăzut secvenţe din dialogul pe care l-a avut cu Marius Tucă în 2004 şi a comentat ce i-a adus timpul scurs de atunci. După 15 ani tânăra artistă a constatat că a mai revenit în ţară doar pentru ocazii mai triste, ”nu am mai revenit de plăcere”.

Ea a recunoscut că, de data aceasta, a revenit în România pentru că: ”Vreau să îi arăt lui Tevvi ţara mea natală. Tata se miră. El s-a zbătut o viaţă întreagă ca să plece. Cred că el s-a gândit că tot ce a făcut, toate sacrificiile le-a făcut pentru mine şi pentru fratele meu. Şi acum vede că eu revin în ţară”, a povestit artista. ”Am focul ăsta, să revin în ţara care l-a respins pe tatăl meu”, a explicat Alexandra.

Totodată, ea a dezvăluit şi unul dintre visele sale: ”Într-o zi o să am un atelier şi în Bucureşti... într-o bună zi”, a spus artista.

Iată ce a mai povestit Alexandra Nechita la "Marius Tucă Show":

Mai multe