Pippa Middleton şi-a confirmat sarcina. Cum arată în trimestru doi de sarcină?

8 iunie 2018   News

S-a zvonit că ar fi însărcinată încă din luna aprilie, iar apariţia la nunta Prinţului Harry a fost confirmarea. Pippa afişa o burtică proeminentă şi radia de fericire, ca orice viitoare mămică.

Pippa Middleton, prezent. Burtica este foarte puţin proeminentă

Acum, sora Ducesei de Cambridge a confirmat fericita veste în rubrica ei din revista Waitrose, mărturisind, totodată, că, spre deosebire de sora sa, ea a avut o sarcină ferită de stări de rău. ”Am fost suficient de norocoasă încât să trec de cele 12 săptămâni fără stările de rău. Asta a însemnat că am putut să-mi văd de ale mele”, a mărturisit ea, în rubrica pe care o scrie în cadrul unei reviste.

E deja în trimestru doi

Tot Pippa a fost cea care a dezvăluit că a renunţat la jogging, deşi era sportul pe care îl practica cu religiozitate. Asta n-a însemnat, însă, că a renunţat la activitatea fizică pe perioada sarcinii, ci doar că şi-a ajustat rutina la noua condiţie fizică: ”Când am aflat fericita veste că sunt însărcinată mi-am dat seama că trebuie să-mi ajustez cele 4-5 zile de sport pe care le făceam pe săptămână. ”, a povestit sora mai mică a Ducesei de Cambridge.

Vor deveni părinţi toamna aceasta

Mai multe