Gerard Piqué o înșală pe Shakira din 2012? S-a iubit cu fosta parteneră a lui DiCaprio

20 septembrie 2022   News

Gerard  Piqué este tocat mărunt de presa spaniolă, care i-a mai găsit o hibă. Se pare că fostul iubițel tinerel al artistei nu se află la prima abatere.

Infidelitatea lui Gerard Piqué nu e un caz izolat. Vedeta cu care ar fi înșelat-o pe Shakira în 2012 este fosta iubită a lui DiCaprio!

Jordi Martin, un fotoreporter care se străduiește să afle cât mai multe secrete întunecate ale fotbalistului a mai aruncat o bombă. În weekend, el a detaliat în social media că celebrul fotbalist cu care Shakira are doi fii s-ar fi iubit în urmă cu o decadă, în 2012, cu o celebritate. Este vorba de modelul israelian Bar Refaeli.

În video-ul postat de Jordi, el dezvăluie că are un prieten comun cu Refaeli, care i-a confirmat că modelul mergea foarte des la Barcelona, pentru a se întâlni cu Piqué.

La vremea respectivă, Piqué și Shakira aveau deja o relație de doi ani de zile! Columbianca e posibil să fi fost deja și însărcinată, când el se iubea cu modelul israelian, căci artista a născut primul copil al cuplului, pe Milan, la 22 ianuarie 2013.

Dezvăluirile lui Martin adaugă încă un capitol dramatic în saga despărțirii celor doi, care și-au luat adio definitiv anul acesta.

Și deși conveniseră să nu se afișeze cu noi parteneri cel puțin 1 an, fotbalistul nu s-a ținut de promisiune și a fost fotografiat cu noua sa cucerire în timp ce mergeau la o nuntă în Spania și păreau foarte veseli și îndrăgostiți, motiv care, potrivit presei iberice, ar fi scos-o din minți pe ”Shaki”.

Martin a mărturisit că înainte de a face totul public a informat-o și pe artistă, care a primit vestea cu uimire.

În emisiunea Socialité (Telecinco), realizatorii au confirmat că Bar, care a fost iubita lui DiCaprio între anii 2006 și 2011, a mers în Spania în ianuarie 2012, într-adevăr. A participat la un turneu în care și Piqué juca și deși aveau informații că modelul a luat cina cu unul dintre jucători, nimeni nu l-a bănuit pe Gerard, care se iubea la vremea respectivă cu Shakira.

Foto: Profimedia și Getty

Mai multe