Portia de Rossi îl acuză pe Steven Seagal de hărţuire sexuală

9 noiembrie 2017   News

Soţia lui Ellen DeGeneres continuă lista persoanelor hărţuite sexual de către persoane celebre, mărturisind că actorul Steven Steagal a fost, în cazul ei, cel care a depăşit limitele.

Portia de Rossi

Actriţa Portia de Rossi a povestit că totul a avut loc în urmă cu mai mulţi ani, pe când ea a mers la un casting la unul dintre filmele lui. Chipurile, întâlnirea avea loc în biroul actorului, unde acesta a invitat-o pe Portia să ia un loc pe canapea. Acela a fost şi momentul în care Stevan şi-ar fi deschis pantalonii în faţa ei. „Vorbea despre cât de important e să avem o chimie şi-n viaţa reală, moment în care mi-a spus să mă aşez pe canapea şi şi-a deschis pantalonii de piele în faţa mea”, şi-a amintit Portia.

Actriţa  a povestit şi că agenta ei era la curent cu faptul că Stevan Seagal i-ar face avansuri, dar şi-a justificat tăcerea într-un mod bizar. ”Umătorul lucru pe care mi-l amintesc e că am fugit din biroul lui şi mi-am sunat agenta. Iar ea mi-a zis<<Ei bine, nu ştiam dacă el e genul tău>>”, a menţionat Portia.

Steven Seagal

Portia de Rossi n-a precizat despre ce film era vorba şi nici când a avut loc acest incident, însă pare să fi fost înainte de 2005, atunci când şi-a recunoscut public orientarea sexuală.

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi sunt căsătorite din 2008

Şi actriţa Juliana Margulies a povestit că Steven Seagal a hărţuit-o sexual la sfârşitul anilor `80.

Julianna Margulies

Mai multe