Poţi să crezi că e acelaşi actor? Cele mai extreme transformări ale starurilor pentru un rol FOTO-ŞOC!

25 iulie 2017   News

Cu cât mai mare diferenţa între cum arată actorul în viaţa de zi cu zi şi cum apare pe marele ecran, cu atât mai multe laude - şi bani! - primeşte acesta. Nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt, priviţi numai imaginile şi vă veţi convinge singuri!

Russell Crowe

18kg a luat în greutate actorul pentru a-l juca cât mai convingător pe Jeffrey Wigand în The Insider (1999). La distanţă de numi un an, Russell a dat jos tot atât şi a mai făcut rost şi de nişte muşchi cât mai fermi, când l-a jucat pe generalul roman Maximus în Gladiator (2000). Iar, în 2008, s-a îngrăşat 28kg, pentru rolul de agent CIA din Body of Lies (2008). Impresionant, nu?

Robert De Niro

Ne amintim cu toţii rolul pe care legendarul actor l-a făcut în Taxi Driver (1976), însă puţini ştiu câtă muncă a presupus pregătirea pentru filmări. De Niro a fost nevoit să ajungă într-o formă de zile mari pentru a intra mai bine în pielea personajului său şi a slăbit 16kg. Patru ani mai târziu, superstarul hollywoodian ne-a dat altă lecţie de profesionalism. S-a îngrăşat 27kg pentru a-l juca pe Jake LaMotta, varianta mai îmbătrânită. Se pare că regizorul Martin Scorsese a oprit filmările timp de patru luni pentru a-i oferi lui De Niro condiţiile optime pentru a realiza asemenea performanţă.

Christian Bale

Actorul a slăbit aproape 30kg, pentru rolul pe care l-a interpretat în The Machinist, în 2004, ajungând atunci să cântărească numai 54kg şi să arate îngrijorător de scheletic. În schimb, pentru American Hustle, din 2013, a trebuit să se îngraşe destul de mult, adică a trecut de la o greutate de 83kg, la 103kg. Sperăm că a meritat tot efortul în momentul în care filmările au luat sfârşit şi şi-a încasat salariul!

Jared Leto

Pentru rolul de dependent de heroină, jucat în Requiem for a Dream, în 2000, actorul a slăbit 13kg. Nu pare mult, însă este foarte mult, mai ales pentru cineva care era deja slab şi a ajuns, astfel, să arate filiform. 7 ani mai târziu, a reuşit altă performanţă – s-a îngrăşat nu mai puţin de 30kg, pentru a-l interpreta, în Chapter 27 (2007), pe Mark David Chapman, cel care l-a ucis pe John Lennon. După care a acceptat din nou să slăbească spectaculos pentru un rol. Şi atunci a fost vorba tot despre 13kg, dar pentru un personaj diferit – o femeie transsexuală infectată cu SIDA, interpretat în filmul Dallas Buyers Club (2013).

Renée Zellweger

Şi femeile sunt capabile de transformări spectaculoase de dragul meseriei! Renée a acceptat să se îngraşe cu 10kg pentru rolul principal din Bridget Jones's Diary (2001), fiind nevoită, în acea perioadă, să-şi schimbe garderoba de la măsura 4 la 14. În schimb, atunci când şi-a dat acordul să apară în superproducţia Chicago (2003), actriţa şi-a revenit în formă, ajungând la măsura 6.

Matt Damon

Pentru rolul din Courage Under Fire (1996), actorul s-a antrenat ca un adevărat militar. Jucând rolul unui soldat, Matt a reuşit să slăbească 18kg în numai 100 de zile! Aţi auzit, fetelor? Totuşi nu e de dorit asemenea lucru, pentru că Damon a fost nevoit să ia tratament timp de un an pentru a-şi ajuta glanda suprarenală să-şi revină după întreaga experienţă aproape regretabilă. Apoi, pentru The Informant (2009), a acceptat să-şi pună iar la încercare organismul şi s-a îngrăşat 13kg. Cum a reuşit? Cu ajutorul junk food-ului, bineînţeles! Apoi, în Elysium (2013), şi-a arătat iar muşchii de parcă n-a avut un strat de grăsime în viaţa lui!

Tom Hanks

Pentru rolul unui bărbat infectat cu SIDA, care era pe moarte, Tom a slăbit aproape 15kg, personajul din Philadelphia (1993) consolidându-i statutul de unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Un an mai târziu, Hanks a revenit la greutatea lui obişnuită, adică a luat cele aproape 15kg, şi a jucat în A League of Their Own (1994). Cea mai spectaculoasă transformare a superstarului trebuie să fi fost, însă, cea din Castaway (2000), în timpul filmărilor îngrăşându-se cu 22kg, pentru a scăpa de ele puţin mai târziu, tot în timpul realizării peliculei.

Mai multe