Povestea emoţionantă a Andradei Precup, finalista nevăzătoare de la X Factor. "Dumnezeu mi-a dat acest har de a cânta"

16 decembrie 2020   News

Toţi sunt cuceriţi de vocea ei, de talentul ei! Iată povestea emoţionantă a Andradei Precup finalista nevăzătoare de la X Factor 2020!

L-a cucerit pe Ştefan Bănică care a lăcrimat pe scena de la X Factor! Andrada Precup a trecut cu brio de toate probele eliminatorii din concurs şi acum este în finală. Face parte din echipa lui Ştefan Bănică, el este mentorul ei, cel care o ghidează spre marele premiu al emisiunii. Tot el a declarat:

“Andrada a fost singurul concurent din tot X Factorul de anul acesta care pe mine m-a transformat în spectator, din jurat!”

Concurenta nu vede, dar asta nu a împiedicat-o să facă ce iubeşte cel mai mult: muzica. Andrada Precup studiază, are profesori de muzică care o îndrumă, vrea să ajungă o cântăreaţă celebră, să se perfecţioneze. Ea spunea: "Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienţei mele mi-a dat acest har de a cânta şi de a bucura sufletele oamenilor"

În urmă cu cinci ani, ea participa la concursul „Românii au talent", unde a interpretat melodia Memories a lui Nicole Cherry. La scurt timp după emisiune, Andrada a fost invitată în platoul "Happy Hour", iar Cătălin Măruţă i-a făcut o surpriză de proporţii! Andrada s-a aflat faţă în faţă cu cea a cărei melodie o cântase la "Românii au talent". Mai mult decât atât, Nicole Cherry a susţinut un mini duet alături de Andrada, scris click.ro. 

Foto: Antena 1

Mai multe