Preşedintele Biden a flirtat cu o asistentă medicală? "Arăţi ca o studentă în anul I", i-a spus acesteia

9 februarie 2021   News

Noul preşedinte american nu are o misiune tocmai uşoară - ocupând o funcţie în care fiecare gest este scanat şi fiecare replică analizată

Totul s-a întâmplat în timpul unei conferinţe video - când preşedintele american a intrat în legătură cu cadrele medicale care lucrează în spaţiile speciale amenajate pentru vaccinări în Glendale, Arizona. În timpul conferinţei, preşedintelui Joe biden şi vicepreşedintelui Kamala Harris li s-a oferit un tur video al locului unde se fac vaccinările - iar asistenta medicală Brittney Hayes, care le oferea informaţii cu această ocazie, a spus că vaccinul este considerat doza de speranţă. Acela a fost momentul în care preşedintele Biden, în vârstă de 78 de ani, a intervenit cu o serie de comentarii considerate deplasate - "Eşti studentă? Arăţi ca o studentă în anul I", i-a spus preşedintele lui Brittney, mulţumindu-i apoi pentru că lucrează în linia întâi a luptei contra Covid. Iar ea l-a informat că nu este studentă - ci lucrează de nouă ani ca asistentă medicală.

Adversarii preşedintelui, în frunte cu Donald Trump Jr. nu au ratat ocazia de a-l critica pe Biden pentru replica lui total neinspirată în timpul conferinţei, numindu-l Creepy Joe - o poreclă de la care au luat naştere o serie de glume pe Twitter despre ceea ce a fost considerat un flirt prezidenţial jenant. Apărătorii lui Biden spun, în schimb, că nu a fost vorba decât despre o replică nevinovată, prin care preşedintele voia, de fapt, să-şi manifeste admiraţia pentru faptul că persoane din ce în ce mai tinere sunt responsabile social şi se implică în lupta contra Covid.

Foto: The White House, Facebook, Getty Images

Mai multe