Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit la plimbare cu bicicleta prin Capitală

24 aprilie 2018   News

Preşedintele României a ieşit luni seara la o plimbare cu bicicleta prin Capitală, pentru a vedea prin ce trece un om normal care vrea să se deplaseze în acest mod, sau pur şi simplu să se relaxeze.

Klaus Iohannis a uimit pe toată lumea când a apărut îmbrăcat casual, în pantaloni deschişi la culoare, tricou negru şi pantofi sport, pe două roţi, prin parcul Herăstrău. Iar preşedintele nu s-a declarat prea încântat de ceea ce a văzut, spunând că traficul din Capitală este infernal, indiferent de vreme şi că se impun “măsuri serioase”.

Klaus Iohannis a făcut o scurtă plimbare de la reşedinţa sa până în Parcul Herăstrău, făcând în acelaşi timp şi o baie de mulţime, cetăţeni, dar şi jurnalişti, venind să stea de vorba cu el. "Observând vremea splendidă de primăvară, am decis să fac o plimbare. Traficul este infernal indiferent de vreme. Se impun măsuri serioase de îmbunătăţire a infrastructurii. (...) Aş vrea mai multă lume pe jos şi mai multă lume pe bicicletă. Am făcut 3 minute de la reşedinţă până aici, m-am salutat cu câţiva şi am văzut feţe surprinse”, a spus Klaus Iohannis, relatează Hotnews. Preşedintele a împărtăşit şi cu prietenii virtuali fotografiile cu el pe bicicletă.

Foto: Klaus Iohannis Facebook

Mai multe