Presupusa logodnică a lui Tom Cruise vorbeşte despre relaţia cu celebrul actor

10 noiembrie 2017   News

De câteva luni, presă internaţională titrează despre faptul că Vanessa Kirby, cea care o joacă pe Prinţesa Margaret a Marii Britanii în serialul ”The Crown”, este noua femeie din viaţa celebrului actor. S-a vorbit şi despre o logodnă în cazul lor, aşa că actriţa a hotărât să adreseze aceste zvonuri public.

S-a zvonit că actorul e logodit cu actriţa Vanessa Kirby

Vanessa Kirby a vorbit recent despre relaţia dintre ea şi Tom Cruise, dar şi despre toate acele zvonuri care s-au perindat prin presa internaţională în ultimul an. Actriţa de 29 de ani a mărturisit că toate informaţiile despre ea şi Tom Cruise sunt false. ”Nu există nicio fărâmă de adevăr în ceea ce s-a spus”, a precizat aceasta.

Vanessa Kirby. Despre ea s-a zvonit că o să fie soţia nr. 4

Ulterior, Vanessa a precizat şi-n ce condiţii l-a întâlnit pe Tom Cruise pentru a face lumină în ceea ce-i priveşte. ”Sunt într-o relaţie amoroasă de doi ani. Zvonurile au apărut după ce l-am întâlnit pe Tom prima oară. S-a întâmplat într-o cameră plină cu oamenii. Nici nu începusem să filmăm împreună şi deja ne căsătoream. A fost atât de bizar. Iubitului meu i s-au părut foarte amuzante aceste zvonuri”, a declarat actriţa.

Tom Cruise şi Vanessa Kirby, pe platourile de filmare

Cât despre poziţia lui Tom vizavi de aceste zvonuri, Vanessa spune că acesta nu a comentat niciodată aceste zvonuri în prezenţa ei. ”Nu am adus asta niciodată în discuţie. Şi nici el n-a menţionat nimic. Nici nu cred că e la curent cu aceste zvonuri. Toata treaba asta este ridicolă”, mai spune Vanessa Kirby.

The Crown - Margaret, Tony - Margaret and Tony at Clarence House

Vanessa Kirby şi Tom Cruise vor juca împreună în noul film ”Misiune Imposibilă”. Regizorul Chris McQuarrie a fost cel care a ales-o pe Vanessa pentru acest rol, după ce a văzut-o în serialul produs de Netflix, ”The Crown”.

foto: arhivă

Mai multe