Prima apariţie după naştere! Iată cum arată Jessica Biel la două luni de la naşterea micuţului Silas!

1 iunie 2015   News

În urmă cu două luni, Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit fericiţii părinţi ai unui băieţel pe nume Silas Randall. La doar câteva zile de la fericitul eveniment, Justin Timberlake a făcut publică, pe un cont de socializare

În urmă cu două luni, Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit fericiţii părinţi ai unui băieţel pe nume Silas Randall. La doar câteva zile de la fericitul eveniment, Justin Timberlake a făcut publică, pe un cont de socializare, o fotografie cu băieţelul său.

Însă, de atunci, nimeni nu a mai ştiut nimic despre fericita familie. Cum s-au adaptat vedetele la statutul de părinţi sau cum le-a schimbat viaţa micuţul Silas, nimeni nu ştie. Cert este că sâmbătă, Jessica Biel a fost văzută pentru prima dată de la naşterea fiului său.

Actriţa în vârstă de 33 de ani a fost fotografiată de paparazzi în compania unei femei, în timp ce îndrepta spre studiourile Sunset Gower. Îmbrăcată într-o salopetă monocromă, Jessica arată mai bine ca niciodată, semn că a scăpat de toate kilogramele câştigate pe timpul sarcinii şi a revenit la silueta fit.

Sursa foto: Instagram / Twitter

Mai multe