Prima declaraţie a lui Jim Carrey după moartea iubitei sale

30 septembrie 2015   News

Luni seară, Cathriona White, femeia cu care Jim Carrey a avut o relaţie în ultimii trei ani, a fost găsită fără suflare în reşedinţa ei din Los Angeles. Primele investigaţii ale poliţiei dau de înţeles că nefericitul eveniment s-a produs din cauza unei supradoze de medicamente.

Contactat imediat după macabra descoperire, Jim Carrey s-a arătat şocat şi-ndurerat de moartea fostei sale iubite, în vârstă de 28 de ani, mai ales că toţi spun că acest incident nefericit s-a produs din cauza faptului că-n urmă cu cinci zile ea şi Jim s-au despărţit.

”Sunt profund întristat de moartea dragei mele Cathriona”, spune actorul în vârstă de 53 de ani în primul comunicat oficial emis imediat după moartea acesteia.

Prima declaraţie a lui Jim Carrey după moartea iubitei sale: ”prea sensibilă pentru această lume”

"A fost, cu adevărat, o dulce şi delicată floare irlandeză, prea sensibilă pentru acest pământ, pentru care a iubi şi a fi iubită era esenţialul. Mă gândesc la familia ei, la prieteniii care au iubit-o şi cărora le-a păsat de ea.... Cu toţii am fost loviţi ca de un fulger", a mai precizat actorul în acel comunicat.

Potrivit ziarului ”Irish Independent”, make-up artistul Cathriona l-a cunoscut pe Jim în anul 2012, pe un platou de filmare. Cei doi au avut o relaţie până în 2013, însă la un moment dat s-au despărţit, urmând ca la începutul acestui an să se împace. Din păcate, nici de data aceasta nu s-a dovedit a fi o relaţie de durată, cei doi despărţindu-se pe 24 septembrie, cu cinci zile înainte de decesul ei.

Mai multe