Prima doamnă a Franței apare în serialul ”Emily in Paris”. Ce rol are Brigitte Macron

12 septembrie 2024   News

Prima doamnă a Franței va avea o apariție inedită în atât de îndrăgitul serial ”Emily in Paris”.

Partea a doua a sezonului patru din acest serial foarte la modă va putea fi vizionată începând chiar de azi, 12.09.2024.

Fanii serialului își amintesc încă din sezonul 1 că aparent fragila Emily, o americancă obsedată de muncă începe o colaborare la Paris, iar prima doamnă a Franței i-a dat repost unei postări pe Instagram, lucru care a propulsat-o în lumea influencerilor.

Acum, în sezonul 4, însăși Brigitte Macron va avea o apariție rapidă în serialul care se vrea varianta actuală a ”Sex and the city”.

Potrivit The Guardian, soția președintelui francez apare în serial jucându-și propriul rol. Creatorul producției Netflix, Darren Star, a declarat publicației ”Elle” că Brigitte Macron „este foarte talentată la actorie”.

Apariția fulger a primei doamne în vârstă de 71 de ani, fostă profesoară, a fost stabilită încă din 2022.

„Ideea... ne-a venit când eu și Darren Star am cunoscut-o la Palatul Élysée în decembrie 2022”, a mărturisit Lily Collins, interpreta celebrei Emily și fiica lui Phil Collins.

„Prima doamnă a Franței este și un mare fan al serialului. A fost foarte bucuroasă când am menționat-o în primul sezon, iar acum a primit oferta de a apărea cu mare bucurie.”

Este a doua oară când Brigitte Macron își joacă propriul rol. În 2018, ea a apărut în Vestiaires, un serial francez de comedie care urmărește viața a doi înotători cu dizabilități. La începutul acestui an, a fost anunțat că se pregătește un film biografic despre actuala primă doamnă a Franței: Brigitte, une femme libre (Brigitte, o femeie liberă) a intrat deja în producție.

A doua jumătate a celui de-al patrulea sezon din ”Emily in Paris” se lansează joi pe Netflix.

De la primul sezon, apărut în 2020, serialul și-a format un public consecvent. Prima jumătate a sezonului patru a înregistrat deja aproape 20 de milioane de vizionări, iar producția se află în topul celor mai populare seriale ale gigantului de streaming.

Foto: Profimedia

Mai multe