Prima fotografie cu fetiţa Elenei Gheorghe. Amelie Nicole este adorabilă!

19 octombrie 2017   News

Astăzi este petrecere în familia Elenei Gheorge, căci fiica artistei a primit numele de botez, iar mama, mândră tare de copilul său, a publicat prima fotografie cu chipul micuţei Amelie Nicole.

Cântăreaţa Elena Gheorghe a născut pe 15 iulie, al doilea copil al său grăbindu-se să vină pe lume cu două săptămâni înainte de termen, iar de bucurie, artista a vrut să împărtăşească momentul deosebit cu toţi fanii săi. „Fericirea nu poate fi descrisă în cuvinte! Lacrimi de bucurie mi-au mângaiat obrajii, astăzi Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o frumuseţe de fată. Un picioruş mic, o bucurie imensă „, a notat plină de emoţie Elena Gheorghe pe Insatgram. 

Micuţa a fost născută prin cezariană, a cântărit la naştere 2.800 gr şi a măsurat 47 de cm, primind nota zece din partea medicilor. Până acum, cântăreaţa a ţinut-o pe fiica sa departe de ochii curioşilor, singurele fotografii cu bebeluşul fiind cele de departe, fără să i se vadă faţa. Astăzi, Elena le-a făcut cunoştinţă prietenilor internauţi cu frumoasa sa fiică: "Bună ziua tuturor... de azi sunt Amelie Nicole!", a scris roşcata pe Facebook la prima fotografie oficială de la botez. Amelie seamănă mult cu mama ei, are ochii albaştri şi este o scumpete de copil.

Artista şi soţul ei, Cornel Ene, mai au acasă un băieţel, pe Nicolas (5).

Foto: Instagram

Mai multe