Prima ieşire în public a lui Arnold Schwarzenegger după operaţia pe inimă. Cum arată actorul de 70 de ani?

7 mai 2018   News

Înainte de a sărbători Paştele, anul acesta, Arnold Schwarzenegger a trecut printr-o operaţie pe inimă, pentru a înlocui o valvă care separă ventriculul drept de artera pulmonară. Din fericire, operaţia a fost un succes, iar recuperarea progresivă. Zilele trecute, actorul a părăsit pentru prima dată locuinţa şi mers la restaurantul lui favorit din Santa Monica.

Prima ieşire în public după operaţie

Acum două zile, actorul a postat un video pe Instagram, mărturisind că a fost pentru prima dată când a părăsit locuinţa după operaţia pe inimă la care a fost supus. Jovial şi uşor slăbit, Arnold a recunoscut că se bucură sincer că a putut merge la restaurantul lui favorit din Santa Monica şi că nu mai e ”prizonier în propria casă”. ”E prima oară când ies din casă după operaţie. Şi am ajuns aici, chiar la restaurantul meu favorit, R&D din Santa Monica. Mă simt suficient de bine încât să ies afară”, poate fi auzit actorul de 70 de ani spunând în video.

Ulterior, paparazzi l-au surprins pe Arnold Schwarzenegger alături de mai tânăra lui iubită, Heather Milligan, îndreptându-se spre biserică. Vizibil slăbit şi îmbătrânit, Arnold a găsit puterea de a le zâmbi fotografilor de ocazie şi de a le spune că este OK, starea lui de sănătate îmbunătăţindu-se vizibil.

Mai multe