Prima postare pe Instagram a lui Heather Locklear după ce a încercat să-şi sugrume mama

21 ianuarie 2019   News

În luna noiembrie, celebra actriţă Heather Locklear a ajuns într-o clinică de psihiatrie, după ce a avut o cădere nervoasă şi a încercat să-şi sugrume mama.

Înainte de Crăciun, medicii i-au dat voie să părăsească temporar clinica în care ajunsese, pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă alături de familie, iar acum, la început de an, Heather Locklear a devenit din nou activă pe Instagram, acolo unde a postat deja două fotografii. Cea mai recentă postare a ei era din luna noiembrie, înainte de a încerca să-şi sugrume mama.

Acum, celebra actriţă a postat o fotografie în care apare căţelul ei şi care a primit peste 5.000 de like-uri şi aproximativ 500 de comentarii, iar apoi a postat o fotografie în care apar o mamă şi o fiică şi care are un mesaj pe care l-ar fi primit de la fiica ei: „Îi mulţumesc mamei mele. Tot ceea ce sunt ţi se datorează ţie“.

        View this post on Instagram                   Whaat? A Mister on a giant Mister! Thank you Julietta💋🙏🏻 A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on Jan 18, 2019 at 7:57am PST

View this post on Instagram

Whaat? A Mister on a giant Mister! Thank you Julietta💋🙏🏻

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Mai multe